Thursday, 23 February 2017

Ammyrra Menang Cabutan Bertuah "Kate Spade"

Hai reader, assalammualikum dan apa kabar semua?
Myra kan sebenarnya happy sangat. You all tahu tak sebab apa?
Jika anda menang “Cabutan Bertuah” apa yang anda rasa??
Happy kan? Excited kan? Rasa dalam beribu-ribut tiket, anda ada lah 3 orang yang bertuah, pastinya rasa super duper happy!! You are the winner!!! Anda Bertuah!!!! Wowww!!!!
Tahu tak myra menang apa?
Myra menang Shawl Silk Scarf Kate spade!!!! Woow!!!!!
Bukan sebarang Shawl u all!! Fabrik nya sangat lembut. Ya laaa… SILK kan!!
Lembut  nya, Ya Allah… rasa nya hanya mampu berangan nak pakai shawl yang harga nya lebih Rm1000.
Tapi rasanya sekarang dapat merasa pakai shawl berjenama Antarabangsa dengan harga yang begitu exclusive ia nya adalah satu MIMPI!!!
Nak tahu tak lagi 2 orang winner menang hadiah apa?
Tempat pertama : Versace brooch RM3000
Tempat Kedua : BCBG Clutch RM2000
Tempat Ketiga : Kate spade Shawl Silk Scarf RM1000

Myra tahu sangat kalau mentor-mentor TLC jika shopping pasti tempat yang super meletop!
Jenama yang mereka beli semua nya berada di shopping-shopping yang tertentu sahaja. Seperti di Pavilion, Premium Outlet dan di tempat pelancong antarabangsa.
Hala haiii.. gayat sangat ke myra ni kan? Actually myra happy sangat. Sebab apa ?
Sebelum menang hadiah cabutan bertuah ni  myra selalu cakap, Untung-untung aku dapat la hadiah dari CDM kak salha ni.. kak salha kalauu shopping, sedia maklum memang tip top…
Sooo u all nak merasa tak memang “hadiah cabutan bertuah ni”?
Sebenarnya, senang sangat nak menang pertama, kita harus menyahut cabaran ini.
Dengan mengambil bahagian dan seterusnya ikut apa syarat-syarat yang diberikan.

Ok la.. kate spade, BCBG, dan Versace dah ada pemenang nya. And NOW you all nak menang LV x?
Louis Vuitton.???

Special nya LV!!!

Senang saje untuk menang LV ni..
Syarat sah sehingga 28.2.2017
Anda hanya perlu mendapatkan set Premium Beautiful dan seterunya mendapat kan tiket cabutan bertuah. dan seterysnya. myra akan bantu anda untuk syarat seterusnya. mudah je kan!!!

UNTUNG-UNTUNG AKU DAPAT!!!
cuba cakap dalam hati macam tu.. kalau nak jadi rezeki u all..!!!
bergaya la you all denga LV dan PB!!

OK,myra nak share la kegembiraan myra dengan u all!!














CDM kak salha Zain nak bagi hadiah LV dari Milan tau!!!

Jom sayang2 semua!! masih ada peluang ni!!!!

UNTUNG-UNTUNG AKU MENANG LV!!!
ratib la banyak kali...
mana la tahu rezeki u all..

save my number k

019 3386797
Ammyrra

whatsapp Myra "Nak LV"

Tuesday, 7 February 2017

Enzim : Nlicious Membantu Penghadaman

Assalammualaikum sayang-sayang semua.. Apa kabar? Sekejap dah masuk bulan 2 tahun 2017. agak-agak bagaimana dengan matlamat anda untuk turun kan berat badan? dah turun berapa KG?
Tak mengapa, jika masih berangan-angan, kita masih ada peluang untuk sentiasa sihat dan kelihatan menarik.

Myra nak share satu produk baru dari syarikat. Myra sebenarnya tak sabar nak perkenalkan kelebihan produk ni pada anda semua. sebab nya, myra dah cuba dan memang sedap dan memberi manfaat untuk penghadaman kita.

Sebelum tu myra nak share dengan anda semua tentang proses pencernaa kita..

Tahukah anda bagaimana proses pencernaan makanan dijalankan?


  • badan tidak boleh menghadam makanan seperti yang dimakan.
  • Makanan mesti dicernakan kepada moleku yang kecil untuk nutrien diserap ke dalam badan serta membantu perkembangan sel-sel badan. proses pencernaan kimia adalah memecahkan makanan ke dalam bahagian  komponen mereka ke dalam bahagian komponen mereka dan proses ini memerlukan enzim
  • Perbezaan kelas makanan memerlukan jenis enzim yang berlainan untuk menyelesaikan proses pencernaan biologi.

Kelas Enzim

Apa itu Enzim

"Tanpa Enzim, kehidupan tidak mungkin terjadi"
- Perintis Enzim, DR Edward Howell

  • Enzim adalah asas  setiap benda hidup
  • Ia juga sebagai Pemangkin untuk semua tindak balas biologi dalam badan.
  • kerana semakin meningkat usia, semakin berkurangan enzim dalam badan
Myra faham, anda semua pasti pernah mengalami masalah pencernaan..

  • Cirit-birit
  • Kembung Perut
  • Sembelit
  • Muntah
  • Pedih Ulu hati
  • Sistem penghadaman yang tak elok
  • Intolakrasi laktosa
  • Senak Perut
  • Tidak dapat serap nutrient dengan baik
  • saiz badan yang makin meningkat
  • lemak badan makin banyak berkumpul
Apa yang berlaku??
=Fenomena kekurangan Enzim

Ok lah, anda tahu tak bagaimana penghasilan enzim berkurangan?

  • Penurunan enzim apabila usia meningkat
  • Pengambilan enzim daripada makanan terhad
  • Kehilangan / Kemusnahan enzim akibat oksidasi semasa proses penyimpanan
  • Penggunaan haba yang melampau memusnahkan enzim ketika memasak.



Keunikan Nlicious

- Enzim dari Taiwan yang terbukti secara SAINTIFIK dapat membantu sistem pencernaan

- Teknologi Fermentasi 3 step - Teknologi fermentasi yang canggih dan tempoh fermentasi panjang

- Konsep 5 warna - Meliputi keseluruhan zat makanan

-118 Jenis Sayuran, Buah-buahan dan herba - ramuan unik dan efektif

-Lazat dan Halal

-Dalam bentuk cecair




Mengapa Nlicious adalah minuman enzim yang terbaik?


  1.  Membantu memperbaiki sistem pencernaan
- Kandungan enzim Nlicious dapat membantu memperbaiki sistem pencernaan sehingga makanan yang masuk dapat dicerna dengan mudah dan jumlah zat yang dapat diserap oleh tubuh akan meningkat

2. Membantu mengatasi masalah pencernaan 

- Dengan baikpulih sistem pencernaan, maka masalah pada pencernaan seperti rasa  panas, kembung perut, muntah, pedih ulu hati, sembelit dan cirit birit dapat di atasi

3. Membantu meningkatkan penyerapan optimum nutrisi dalam badan

4. Membantu membekalkan sumber Fitonutrien yang penting kepada tubuh badan.

5. Membantu memecah karbohidrat, protein dan lemak secara efektif







Nliciuos ni sesuai untuk kita semua

  • Seisi keluarga
  • Orang yang peka kesihatan
  • Orang yang kurang pencernaan
  • Orang kuat / suka makan
  • orang yang cerewet makan
  • orang suka makanan ringan
  • orang yang bersaiz besar

mari  myra share bagaiamana cara penyediaan Nlicious 


1. Larutkan 1 paket Nlicious ke dalam 100ml air sejuk / air suam (sibawah 40 darjah celsius)
2. Minum 1 atau 2 kali setiap hari selepas makan




 Opss!! dalam sekotak Nlicious ni ada 20 sachet.. 

ok la jangan lupa save nombor myra ya

With Love 
Ammyrra
019 3386797

Friday, 13 January 2017

BeYouTiful


Assalammualaikum dan Salam sejahtera

Hai u all, baru-baru ni Sahajidah Hai O telah menganjurkan satu majlis yang diberi nama BeYouTiful. Event ini sangat dekat konsep nya yang berkaitan Kesihatan dan kecantikan.
Tujan event ini adalah untuk meraikan finalis SHAKE &SHAPE yang berlangsung sejak bulan September 2016.

Selain itu, event ini juga meraikan pemenang PB Lover iaitu Live Voting Contest. Finalis PB Lover juga berkampung dari pagi untuk berkempen dan merai undian dari tetamu yang hadir.

Di bawah adalah antara peserta yang layak ke peringkat akhir dengan testimoni yang sangat mengagumkan.. dalam masa 3 bulan dengan pengambilan Shake Me yang betul beserta senaman dan gaya hidup sihat hasil nya sungguh cepat dan sihat.

untuk mengetahui tentang produk klik "Shake Me"




















Sangat sangat kagum dengan kesungguhan kesemua Finalis shake & shape yang bukan sahaja telah berjaya menurunkan berat badan ideal dan juga ukuran badan yang cantik.. tetapi juga telah berjaya menghabiskan cabaran Shake & Shape selama lebih 3 bulan



Mereka ini semua telah terpilih sebagai Finalis Shake & Shake untuk Produk SHOM yang baru dilancarkan iaitu Shake Me!



Rohayu Bt Md Yasin dari Penang telah berjaya menjadi Juara dan secara langsung menjadi Duta untuk produk Shake Me



Selain menjadi Duta, Rohayu juga telah membawa pulang wang tunai RM 5000 daripada SHOM, tiket melancong ke ITALY bersama sama qualifier Insentif Pelancongan pada kali ini yang bakal dijadualkan terbang kesana pada Mac 2017 selama 1 minggu. Tak cukup dengan itu, beliau telah disurprisekan oleh pereka fesyen terkemuka Rizman Ruzaini yang menghadiahkan busana KHAS yang bernilai RM6000!



Rizman Ruzaini adalah diantara juri yang menilai FINALIS dari segala aspek dan turut sama berkampung selama beberapa hari di Sunway Spa & Resort untuk mengikuti cabaran terakhir semua FINALIS sebelum program BeYOUtiful berlangsung



Untung sangat kan?!! guna produk SHOM boleh sihat dan cantik dan menang hadiah pula..

Nasib lah kita ni berat masih Ideal if nottt..memang dah join sekali programe Shake & Shape ni tau.. 



Daripada 20 orang contestant, 3 orang sahaja yang terpilih sebagai pemenang dan membawa pulang hadiah 1 set Premium Bautiful Classic!! Alhamdulillah!! Tahniah Ain!!!.. Ain adalaha salah seorang adik beradik Top Leaders Circle. Ain baru sahaja memakai Premium Beautiful, kesan dari beberapa bulan Ain menjadi pengguna tegar Premium Beautiful corset telah merubah bentuk badan Ain dari seperti ibu beranak 4 hingga menjadi seperti anak dara. Perubahan ini menyebabkan Ain mendapat undian kedua tertinggi.



                                                                     Tahniah Ain!!!! 


                                                 Bersama Mentor tersayang , CDM Salleha Roslan

                                                        Ayahanda dan Bonda dalam Perniagaan

                          Bersama Husband Tercinta, dulu dia la pencuri impian, kini penyokong kuat




Nantikan design Hijab rekaan Rizman Ruzaini. Confirm meletop bila u all pakai...

Ammyrra Halim
0193386797

Tuesday, 20 December 2016

Testimoni Sabun Eziclean













sabun EziClean kini mendapat sambutan meluas tau..
sampai masuk TV Al Hijrah tau..

wahhh lompat bintang mak nak ooiii!!!!
nak mudah2 kan kehidupan. hubungi je myra k..
pembelian melebihi 5 paket akan dapat harga borong!!

Love,
Ammyrra Halim
019 33867979