Tuesday, 6 September 2016

BioEver Plus - Anti Aging

Assalammualikum you all,
Terima kasih kerana sudi singgah di blog myra.
myra ada satu berita baik nak kongsi dengan anda semua.
Tahu tak yang Sahajidah HaiO ada menghasilkan produk terbaik dan termurah dan sangat berkesan untuk kita semua.
Kandungan nya sangat baik dan organik serta cara penggunaan yang mudah dan kesan yang cepat


Antara kandungan terbaik yang terdapat di dalam Bioever Plus.

Antara kebaikan yang bakal anda rasai..sangat memuaskan..

Dibawah adalah bagaimana untuk memakainya. Hanya perlu di sapu dibahagian tertentu.
InshaAllah jika kita berpeluang untuk berjumpa myra akan bantu tunjuk cara memakainnya.. myra akan buat magic hingga anda rasa nak lompat bintang.





Ini antara testimoni untuk masalah eyebag.
oleh kerana zaman sekarang semua mengejar masa maka nya rehat dilupakan sehingga menjejaskan kesihatan. InshaAllah krim Bio ever plus akan membantu menambah nilai dalam hidup anda.



Untuk mendapatkan krim Bioever plus ini, anda boleh berhubung dengan myra dan inshaAllah myra akan bantu tujuk cara bagaiaman untuk menggunakan krim hormon ni..
Ammyrra Halim
019 3386797


Normal Price 
RM268

Promo Price 
RM260 + FREE POSTAGE

Wednesday, 10 August 2016

Peluang Berniaga Secara Percuma Untuk Rakyat Johor dan Melaka

Assalammualikum you alls

Thank ya sudi singgah blog myra, terharu kita. hihihi...Disebabkan you all sentiasa menyokong myra dari belakang, myra nak share pelung ini pada you all juga.

Apa yang myra fikir, jika myra tak kongsi kan dengan you all, myra akan rasa bersalah, 

sebab... peluang berniaga Online secara percuma ni selalu nya susah nak dapat. melainkan jika kita sanggup nak labur banyak modal untuk pergi belajar berniaga apa je, itu belum mula business lagi tau..

ok, pendek kan cerita, you all pun tak sabar nak dengan berita gembira tu kan..

 

TLC Johor Bahru 

akan berada di Bandar Baru Uda pada

Tarikh : 16.8.2016

Masa   : 8 malam

Hari    : Selasa

 

 

TLC Melaka

akan berada di Hujung Pasir

Tarikh : 15.8.2016

Masa   : 8 malam 

Hari     : Isnin

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Myra  

019 338 6797

 

 

 

 

 

 

 

You all dijemput datang beramai - ramai k.


Tapi Pastikan you


  • Benar-benar nak tingkatkan ekonomi keluarga dan diri

  • Nak bebas kan diri dari Hutang

  • Nak ada kebebasan masa 

  • Nak langsaikan segala bil bil tertunggak

  • Nak beri wang lebih buat mak ayah

  • Rela Untuk Belajar

  • Nak buat tabungan untuk anak-anak

  • Nak berniaga, semangat ada, tapi tak tahu nak berniaga apa...

  • Benar-benar Konsisten nak maju kan diri

     

Siapa yang layak untuk hadir??

 

  • Penjawat awam

  • pekerja swasta

  • pelajar

  • Suri Rumah

  • Anda yang baru nak belajar ilmu berniaga

  • Anda yang TIDAK ego untuk belajar

  • dan semua orang yang nak ubah nasib ekonomi nya

     

ok sayang-sayang semua, ingat janji temu kita ya.

tapi sebelum tu, jika anda nak sangat-sangat belajar, 

hubungi myra dulu ya. sebab kita akan send kan 

anda special invitation card.




With LOve


Ammyrra Halim

019 3386797


Friday, 5 August 2016

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan - Pil Maharani (Testimoni)


Cara Pengambilan:

Dua kali sehari, 1 biji setiap kali diambil dengan air suam.


Keberkesanan :

  • Menambah tenaga dan darah, menyelaraskan kitaran haid dan mengawal keputihan

  • Melegekan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid

  • menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita

  • menguatkan tenaga dan stamina

myra share kan sedikit testimoni wanita-wanita yang sudah menjadi pengguna tegar Maharani, Confirm puas hati..









Jika anda nak myra Pos kan Pil maharani ni pun boleh, atau jika anda berada di sekitar Johor, kulai, JB, skudai boleh je myra COD untuk u alls..


Jika nak tanya mengenai pil ni boleh whatsap myra ya

019- 338 6797


 

Wednesday, 27 July 2016

Min Kaffe Sedap

Walaupun Min Kaffe sudah berwajah baru, tetapi rasa nya tetap sama dan sedap..

Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

Ada juga client yang tanya myra bagaimana nak sediakan minuman min kaffe ni?

senang je, Bancuhkan sebungkus Min Kaffe dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata... dan Minum la Min Kaffe dengan senang hati...


Bila satu rumah suka kan Min Kaffe, ia membuatkan hubungan kekeluargaan makin rapat. 

Dan menarik nya, masalah-masalah kesihatan yang kecil dapat diselesaikan sebelum ia menjadi semakin parah. Min kaffe ni menarik nya bila kita minum, kita akan lebih kenyang, lambat lapar, gastrik hilang, masalah nak buang air kecil mahupun besar mudah. adik myra pernah mengalami masalah untuk buang air kecil dan besar selama 3 hari, Ya Allah kesian tengok dia menahan sakit, sehingga la myra pelawa dia untuk minum, dan tak sangka kurang 10 minit, adik myra dapat buang air dengan mudah. Alhamdulillah segala izin dari Allah swt, kita hanya usaha...



kenapa ramai sangat yang suka minum Min Kaffe?

Sebab ia....

Monday, 18 July 2016

Insan Positif Menyebarkan Aura Positif

Assalammualikum reader, apa kabar semua...
semoga anda semua sihat sentiasa ya...
Apa kotak kuning ni?
ooo ini la buah tangan yang Maybank beri pada pelanggan setia nya..
dalam nya ada kuih raya, coklet, kurma dan manisan..

Ini la dia En suami sentiasa memberi perkhidmatan terbaik kepada pelabur pelabur saham nya.
(Maybank Investment, Kulai Johor)

Ini la pelanggan setia dan walaupun beliau nampak biasa biasa, tapi beliau seorang jutawan muda.

    

Thanz sis, kerana beri kami hadiah perkahwinan..

happy nya walaupun dah hampir 2 bulan menjadi suami isteri kami masih dapat hadiah perkahwinan..

apa yang myra nak share hasil pertemuan kami masa bulan Ramadhan yang lepas ialah,

Besar mana pun perniagaan kita, ALLAH, Ilmu, Mentor, Tindakan harus kita titik beratkan.

Myra kagum sangat dengan kakak yang bergelar jutawan ni, bukan sebab beliau beri hadiah pada kami, tetapi ilmu pengalaman yang beliau kongsikan membuat kan myra sangat-sangat terinspirasi.

bayangkan kita berniaga dan pastinya berniaga ada untung dan rugi.

dan myra pernah terfikir, myra pernah mengalami kerugian dalam Rm5000 ke Rm10,000 tetapi, bila myra duduk dan bersemuka dengan insan yang berjaya ini, kerugian yang beliau alami tak banyak katanya... "rugi dalam Rm3,000,000.00 juta je..."...

wowww... tapi myra lihat beliau tabah dan masih berdiri tegak..

sebenarnya, tak kisah la perniagaan kita kecil atau besar,

Allah dah janji kan Kita usaha lebih, Allah beri lebih..

dan dalam perniagaan la membentuk kesabaran kita, kecekalan kita, kebijaksanaan kita..

dan setiap kali itu la,,,segala ujian yang kita lalui akan merapat kan diri kita dengan Pencipta yang Maha Kaya lagi Maha berkuasa 


ok la, panjang berceloteh..

segala pilihan di tangan kita.

jika kita tak bermula hari ini, lambat laung pun kita terpaksa bermula..'beza nya...

jangan bermula ketika kita dalam keadaan terdesak.. 

cuma sekarang kita harus keluar dari dunia yang buat kita konon nya rasa selesa.... walhal,, kita tahu kedudukan kita...

 

with Love..

Ammyrra Halim

 

Tuesday, 14 June 2016

Gastrik atau ulu hati apakah ubatnya di bulan Ramadhan

Hai semua..
Ari tu myra dah janji kan nak bagi tahu apa yang myra pakai dari dulu dan hingga kini untuk mengatasi masalah gastrik. Dulu Gastrik ni pernah buat myra sehingga pengsan. hebat tau penangan gastrik ni jika tidak dikawal dari awal. jika uol jenis yang sama macam myra selalu gastrik dulu, mesti suka simpan ubat kapur atau gaviscon atau ubat putih dan yang pastinya rasa nya berangin kan??

Ya!! itu myra yang dulu..
bila terfikir sampai bila myra harus hadapi gastrik yang kadang-kadang ada rasa nak muntah, dan bila muntah juga dapat melegakan gastrik, atau pun cari la apa makanan untuk di makan..
Tapi bayangkan jika bulan Ramadhan, kita berpuasa. jika muntah dan makan maka akan terbatal puasa kita kan?

jadi apa yang myra rasa bila diawal pagi puasa myra akan rasa pedih ulu hati atau gastrik dah datang menyerang, pastinya myra akan cepat sarungkan set Premium Beautiful pada badan.
Dengan sifat Premium beautiful corset itu sendiri membantu melancarkan darah dan membuang angin dalam badan, makanya corset No1 Malaysia ni menjadi pilihan myra dan ramai lagi wanita diluar sana. jika abang sado nak pakai pun boleh, hanya perlu pakai Waist Nipper sahaja..

Sempena bulan Ramadhan ni myra nak beri Harga Promosi, Harga istimewa kepada 3 orang terawal untuk memakai PB corset. Terhad tau 3 orang sahaja!!!

Jangan risau untuk bertanya atau nak free fitting dengan myra k...
FREE je....

Ammyrra
019 3386797
Johor/ KL


Jika anda berada di sekitar

Kuala Lumpur / Lembah Klang
Adila
016-7159774

Nilai
Nurhani
019-5718408

Seremban
Maslia
018-3833635

Melaka
Maizatul
019-6983806

Friday, 10 June 2016

Salam Ramadhan 2016

Assalammualikum u all..


Ya Allah rindu nya nak menulis dalam blog ni, terima kasih ya sudi singgah dan baca entry myra. Tq sooo much pada u all..muahhh..muahh..


Mula nya myra ingin mengucapkan syukur ke hadrat Allah swt yang memudahkan urusan pernikahan dan majlis perkahwinan myra dan fakhrul pada 30.4.2016 dan bersanding di Selayang pada 1.5.2016 manakala 29.5.2016 di Muar Johor. Rasanya banyak sangat gambar myra nak share dengan anda semua. InshaAllah..Tunggu,,,

Dan Rasanya tak terlewat untuk myra dan suami serta keluarga mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan Yang barakah ini pada semua.. 

Semoga kita semua berpeluang melakukan banyak amalan dan ibadah serta direzekikan bertemu Malam Lailatul Qadar...amin...


ok la, dah nak berbuka ni, esok myra sambung share lagi mengenai cara berpuasa terutama untuk anda yang mengalami masalah gastrik... esok k...daaaa....



Tuesday, 12 April 2016

Berniaga biar berilmu baru beruntung

MAHU UNTUNG ATAU TERUS RENTUNG??

Untung nya diri bila rela berlapang dada

Untung nya jiwa kerana dipenuhi ilmu yang sangat berguna

Untung nya poket kerana ilmu yang dapat FREE je

Untung nya masa kerana setiap minggu diberi tenaga positif sepanjang masa

Untung nya masa bila dapat JIMAT masa untuk berjaya...

Sebenarnya lagi beruntung bila kita bersyukur peluang ini adalah peluang yang boleh membawa keuntungan...

Untuk jadi yang BERUNTUNG jangan segan untuk buka mulut mahupun bertanya saya bagaimana untuk berada dikelilingi insan yang beruntung..










                                 019 338 6797



Wednesday, 6 April 2016

Berani Berimpian adalah langkah pertama!!!


Assalammualikum reader, lama rasa nya tak update blog. padahal baru sebulan..rindu sangat rasanya..


rindu nak share dengan reader semua. 

 

myra faham, setiap dari kita pasti ada impian dan cita-cita.

 

tak kisah apa pun impian dan matlamt  anda, yang pasti bagaimana kita merancang sehingga ia menjadi kenyataan..


ramai yang gagal dipertengahan, bukan sebab mereka tak layak, tetapi ia memerlukan kekuatan..


kekuatan apa???


-Kekuatan mental dan fizikal

-Kekuatan perasaan

-kekuatan semangat dan pengorbanan

 

kejayaan akan terbayar jika kita rakus dan bersungguh- sungguh nak capai apa yang kita inginkan..

 

yang penting,. bagaimana kita maintain diri kita dengan cara "pandai memotivasikan diri sendiri" 

 

orang diluar tak tahu apa perasaan kita dan tahap motivasi kita.

 

mentor-mentor dapat membantu kita..

 

dan akan lebih hebat jika kita pandai memotivasikan diri sendiri...



Jumpa anda di puncak kejayaan.....




Saturday, 12 March 2016

Kelebihan Pad Bio Seleza

Assalammualikum dear, terima kasih ya sudi singgah blog myra. since ramai yang ingin tahu kelebihann Pad Bio Seleza, myra akan cerita kelebihan Pad Bio Seleza ni dan kenapa ia menjadi pilihan myra dan ramai wanita di luar sana..

Bio Seleza Pad Feminin dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik. Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang Optima sepanjang hari.

1. Jalur Teras Anti-Bakteria

Dirumus dengan Bio-Activated Energy , Nano Silver dan Ion Negatif yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Selain itu, ia membantu menggalakkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.

2. Penyerapan Secara Hiper

Menyerap cecair dengan cepat dan berupaya kebocoran. ia menjadi kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.

3. Rekaan Kawalan Kebocoran yang unggul

 Mencegah kebocoran dan aliran putar-balik secara berkesan serta menggalakkan pperedaran usara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4. Permukaan Kapas yang Lembut

Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergik kulit atau kerengsaan.

6. Ultra Nipis 

Tiada Perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang.

7. Tidak Bertoksin dan Mesra Kulit

Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

8. Perlindungan Kebersihan yang maksimum 

Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah dibawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.



Ammyrra Halim
019 3386797







Tuesday, 8 March 2016

Jangan Segan Memohon pada Allah swt


Assalammualikum semua, apa kabar? sekejap je masa berlalu, sekarang dah masuk bulan baru dalam tahun 2016. sesungguhnya masa tak akan menunggu kita.


Myra just nak share dengan anda semua tentang kenapa kita harus meminta segalanya pada Allah swt. Ya, kita harus meminta-minta pada Allah swt, kerana Dia Maha Kaya, Maha Pemurah lagi Maha Pemberi. 


Jangan risau siapa kita, di mana kita sekarang, itu semua tak penting, kerana jika kita kaya atau miskin sekali pun, kita tetap sama disisi Allah swt.


Tugas kita memohon dan meminta tanpa henti. 

lebih baik kita meminta-minta pada Allah swt..

dari meminta pada manusia diakhirnya kita di cerca.


ini juga mengingtkan myra, kita harus kuat berdoa, kuat berusaha dan seterusnya bertawakal pada apa yang Allah akan anugerahkan pada kita.