Wednesday, 12 April 2017

Asik Kene Tipu dan Tak ada Motivasi nak Berniaga..?? Bermentor la.....


"Saya tak kenal awak, kenapa saya harus bercakapa dengan awak?"...
Itu la suara hati myra masa tu. tapi demi menghormati insan lain, myra jawab juga la salam akak ni..

Sebenarnya akak itu adalah Mentor myra yang dah 3 tahun bersama-sama myra.  
Kami tak pernah kenal..
Kami tak pernah berjumpa..

Itu la pertama kali myra berkenalan dengan kakak yang bernama CDM Salleha Roslan, Tapi ketika itu kak Salleha Masih berpangkat DSM. DAn kini Myra adalah salah seorang DSM kepada CDM Salleha..

Percaya atau tidak??

ITu la hakikat nya kami berjumpa tanpa di rancang,
Tapi myra sebenarnya setiap hari berdoa agar di temukan dengan seorang insan yang beriman agar dapat membimbing Myra. dan Beliau adalah CDM Salleha..

Myra Follow kak sal, tanpa rasa curiga. tapi dapat bayangkan tak dengan keadaan myra yang serabut mencari-cari perniagaan, dan pasti nya wajah penuh jerawat, nak beli kosmetik pun tak mampu. Masa tu nak beli dengan kak sal sabun seketul RM35 je, itu pun rasa Ya ALLAH mahal nya!!!!

Sebenarnya bila kita dalam keadaan kewangan ekonomi poket macam tu sebenarnya kita dah dalam kritikel tau!!! terok sangat!!! Pelajar lepasan Ijazah Sarrjana Muda Perniagaan Antarabangsa, Tapi income sedihhh.. dapat bagi ibu abh pun RM50 je!! sedih sangat!! tu yang kusut!!

Alhamdulillah, bersangka baik dengan siapa sahaja yang Allah sampaikan...
YAkin itu la REZEKI!!

REZEKI untuk berniaga bermentor!!!
Bermentor supaya tak susah..
Bermentor sebab ada penunjuk jalan
Bermentor sebab kita nak dapat income 4,5,6,7 Angka macam mentor..
Bermentor sebab kita nak cepat berjaya..
Bermentor supaya tak sesat..
Bermentor supaya kita dapat berkembang cepat!!

BERSANGKA BAIK LA DENGAN MENTOR!!!



Ini la wajah puas, mak dan anak.. masa ni myra baru je turun stage dapat award Diamond Sales Manager. Alhamdulillah, segala yang pahit akan jadi manis, jadi myra akan teruskan hingga ke Pangkat CDM seperti CDM Kak Salleha.. InshaALLAH HAiO For Life... TLC is My Family..


Gambar ni masa sambut CDM Farhana, dan Myra juga dapat Hadiah Cabutan Bertuah.. Dapat la Kate Spade.. Alhamdulillah, dalam 1000 orang TLC, Myra terpilih.. Syukur.. Merasa la pakai Shawl Berjenama ..amin.. Pasti Nya myra nak berkongsi kegembiraan bersama mentor kesayangan CDM kak Salleha...

Masa ni Ada Rizman Ruzaini, Dato Jimmy Choo, dan Ziana Zain.. Memang majlis SHOM buat memang TIP TOP!!! Terbaik untuk kami sebagai Usahawan yang di hargai.. 
Tengok la warna kegemaran kami sama tau PINK!!!! u all minat pink, memang kita geng la.. huhu




Ni gambar semasa majli ilmu. datang dari Johor dah tiba Shah Alam wajib la bergambar.. kalau tak, rasa tak boleh tidur u alls....huhu


Masa Kat KLIA, dah bergambar sakan.. Tiba Vietnam, ada 1000keping gambar lagi.. mau termuntahh u all tengok gambar kami nanti. tak pa, jom kita pergi sama-sama, bawa duit shopping je!! Yang lain semua dia sediakan 5 star tauuu..



Kan dah kata, kalau tak amik gambar OOTD dengan Mentor rugi besar ooooo!!!! jadii Wajib!! dapat serap aura positif mentor betul2!!!! tengok gambar je tak bes, yang bes nya amik gambar siap pelok mentor tu lagi bessss!!!!! kalah orang bercinta kawww...


Bila kami dah gila shopping, orang lelaki tak boleh buat apa.. Thanz pada suami kak sal, Abg Mie amik kan gambar kami.. heheh tak perlu azan kat telinga pun.. abang Mie memang dah faham kami borong kain pasang lace bagai!! InshaALLAH next time bawa husband myra pula.. siap la awak kene jadi paparazi.. hehe

Ini bukan kat Dataran Merdeka tau.. ni kat Dataran Ho Chi Mie.. Alhamdulillah.. happy sangat ke mana2 bersama mentor dan sentiasa dapat je tips dari mentor..

Ok la u all.. kalau myra letak gambar myra dan mentor kesayangan CDM kak Banyak weiii.. mau termuntah u all.. mana tak nya setiap saat ada je gambar dan cerita serta kenangan kami..

ini la dia, tak pernah kenal.. tapi Allah sampaikan insan yang baik-baik dengan kita..

Jadi u all kalau bermula berniaga dengan RM50 pun masih ok, dan terus belajar, follow mentor rapat-rapat, InsahALLAH RM50,000.00 sales sebulan sangat tak mustahil.. yang penting dalam hati ada perasaan 'BERSANGKA BAIK'' . sebab apa yang kita sangka kan.. itu la yang kita dapat.. Allah mengikut sangkaan hamba nya.. nak baik, sentiasa la bersangka baik, dan banyak berdoa semoga ALLAH lorongkan hati kita untuk bersama insan berjaya jutawan dunia akhirat. amin..

You all doakan myra juga ya.. semoga myra dapat jadi CDM 2018!!! Doakan ye!!! AMIN!!!!
Semoga kita sama-sama berjaya... AMIN...

Kalau you all teringin nak berniaga, tapi asik kene tipu je, atau tak tahu arah dan motivasi pun jadi basi, marii la kita sama-sama melangkah.. Whatsapp myra jangan malu-malu tau.. kita boleh belajar sama-sama, sampai berjaya....tak pun u all boleh la buat solat sunat Istiharah dulu mintak petunjuk Allah swt...

WITH LOVE❤
Ammyrra Halim
019 3386797

Friday, 7 April 2017

Premium Beautiful : Set Berpantang Terbaik 2017


Myra nak share new testimoni from oven..Testimoni Berpantang #PremiumBeautiful..

sebelum melahirkan berat Arni 69KG melahirkan secara normal baby boy seberat 3.7KG ye... 

Now kata nye dah 55KG cuma masih belum capai normal berat sebelum ni dia around 48-50KG

Takpe consistent pakai lagi nanti lepas 6bulan baru nampak lagi ok badan tu ðŸ˜ŠðŸ‘ðŸ’ª

walaupun umur da cecah 30an anak dah 2 tapi nampak macam 18tahun...


You all harus pakai tau Premium Beautiful Corset ni semasa berpantang, kalau tidak, badan kita akan 

makin berkembang, badan makin naik, angin masuk dalam badan makin banyak, perut akan terus 

mengelebeh, dan lebih menarik, Fabrik Premium beautiful yang disulamkan dengan FIR membantu

menarik segala darah nifas yang masih belum keluar. itu sangat penting tau, jika darah nifas ni tak 

keluar habis akan menyebabkan sakit lain pula. Almaklum kita ni wanita wajib jaga assat wanita yang 

menjadi mahkota buat kita.

You all tahu tak, Dengan memakai Premium beautiful corset ni, akan banyak membantu kita sebagai 

wanita semasa berpantang. FIR yang di sulam di Fabrik membantu pengaliran darah dalam badan 

dan penghasilan susu yang banyak dan dapat melegakan dari bengkak susu.

Dan u all jangan la risau susah nak pakai atau susah la nak menyusukan bayi.. dont worry tau sebab 

bentuk cup dan tali premium beautiful yang selesa dan stabil dan tak kan terkoyak. 100% myra jamin 

tak koyak sebab set ni memang sesuai dengan bentuk badan kita dan selesa untuk dipakai. hanya 

selak je cup PB dah boleh nak menyusukan bayi.


U all jangan risau banyak tau untuk nak pakai premium beautiful ni. Harus la lagi risau jika anda 

langsung tak pakai. sebab cuba tengok perut kita akan lagi cepat berkembang..

hanya perlu whatsap myra, insaAllah myra akan bantu beri saiz yang tepat dan selesa serta mudah 

pakai..

Dan u all sangat la beruntung sebab REBAT RM400 baru je SHOM sambung.

u all lagi lucky sebab sempena annversary myra bulan ni, myra nak bagi special hadiah untuk u all

beli bulan ini..

Jangan banyak fikir tau, Terus hubungi myra. myra terangkan..

019 3386797
Ammyrra Halim




ns😍dsds

Sunday, 2 April 2017

Infinence skin care anda

Myra baru je pakai Skin care ni, terus jatuh cinta. bagi seminggu myra akan share kat u all k.

Ammyrra Halim
019 3386797

Pregnant 5 Bulan Tapi Maintain Langsing



Langsing Walaupun Mengandung 5 Bulan...
Macam Tak Masuk Akal. Tapi Ni La Hakikat Bila Pakai Premium Beautiful Corset.

Yang Berdiri Kat Tengah Dalam Gambar Tu Dah Dekat 5 BULAN PREGNANT ANAK KETIGA. Kalau Tak Ada Siapa Bagi Tau Yang Dia Pregnant, Confirm Tak Ada Siapa Perasan.

Ni La Dia Kelebihan Premium Beautiful, Pakai-pakai Terus Maintain Langsing Walau Berbadan Dua. PB Sangat Pakar Dalam Susun Atur Lemak Badan Kita.

Selain Jaga Badan Supaya Maintain Ramping Dan Langsing, Secara Tak Langsung FIR Yang Ada Dalam Setiap Bebenang Kain PB Ni Sangat Membantu Untuk Sihatkan Peranakan Wanita.

Jadi Anda Jangan Risau, Harga Yang Berbaloi Untuk Pemakaian Yang Berbaloi.
untuk Lelaki
Hanya memakai bahagian Waist Nipper iaitu di bahagian Pinggang.

Untuk wanita.
Kita boleh menyarung 3 helai iaitu Long Bra, Waist Nipper, Long Girdle.

Siapa yang boleh memakai Premium Beautiful Corset?
-Budak perempuan berusia seawal 10 tahun
-wanita bujang (jaga kecantikan dan kesihatan)
-wanita yang ingin mendapatkan zuriat. (untuk memanaskan rahim supaya sentiasa subur)
-wanita yang sedang mengandung (untuk mengukuhkan janin dan kandungan)
-wanita berpantang (untuk menarik segala darah nifas keluar, dan membuang angin dalam badan dan mengembalikan posture body bentuk S. selain memudahkan aliran susu badan. dan memudarkan warna rekahan di perut terhasi semasa mengandungkan bayi.

Banyak kan kelebihan dan penjimatan. yang penting Premium Beautiful fokus kepada 30% kecantikan dan 70% Kesihatan. dari sihat datang nya kecantikan semula jadi. Betul tak?

Kebetulan Bulan April 2017 #shom dengan baik hati telah menyambungkan kadar REBAT RM400, dan myra juga akan menyediakan hadiah misteri untuk anda sempena first Anniversary myra dan husband...

BERBALOI! JIMAT! DAN PASTI PUAS HATI!!

Whatsap Myra ya..
walaupun hanya untuk bertanya.. 
InshALLAH Myra Bantu..

With LOVE
Ammyrra Halim
019 3386797

Thursday, 23 February 2017

Ammyrra Menang Cabutan Bertuah "Kate Spade"

Hai reader, assalammualikum dan apa kabar semua?
Myra kan sebenarnya happy sangat. You all tahu tak sebab apa?
Jika anda menang “Cabutan Bertuah” apa yang anda rasa??
Happy kan? Excited kan? Rasa dalam beribu-ribut tiket, anda ada lah 3 orang yang bertuah, pastinya rasa super duper happy!! You are the winner!!! Anda Bertuah!!!! Wowww!!!!
Tahu tak myra menang apa?
Myra menang Shawl Silk Scarf Kate spade!!!! Woow!!!!!
Bukan sebarang Shawl u all!! Fabrik nya sangat lembut. Ya laaa… SILK kan!!
Lembut  nya, Ya Allah… rasa nya hanya mampu berangan nak pakai shawl yang harga nya lebih Rm1000.
Tapi rasanya sekarang dapat merasa pakai shawl berjenama Antarabangsa dengan harga yang begitu exclusive ia nya adalah satu MIMPI!!!
Nak tahu tak lagi 2 orang winner menang hadiah apa?
Tempat pertama : Versace brooch RM3000
Tempat Kedua : BCBG Clutch RM2000
Tempat Ketiga : Kate spade Shawl Silk Scarf RM1000

Myra tahu sangat kalau mentor-mentor TLC jika shopping pasti tempat yang super meletop!
Jenama yang mereka beli semua nya berada di shopping-shopping yang tertentu sahaja. Seperti di Pavilion, Premium Outlet dan di tempat pelancong antarabangsa.
Hala haiii.. gayat sangat ke myra ni kan? Actually myra happy sangat. Sebab apa ?
Sebelum menang hadiah cabutan bertuah ni  myra selalu cakap, Untung-untung aku dapat la hadiah dari CDM kak salha ni.. kak salha kalauu shopping, sedia maklum memang tip top…
Sooo u all nak merasa tak memang “hadiah cabutan bertuah ni”?
Sebenarnya, senang sangat nak menang pertama, kita harus menyahut cabaran ini.
Dengan mengambil bahagian dan seterusnya ikut apa syarat-syarat yang diberikan.

Ok la.. kate spade, BCBG, dan Versace dah ada pemenang nya. And NOW you all nak menang LV x?
Louis Vuitton.???

Special nya LV!!!

Senang saje untuk menang LV ni..
Syarat sah sehingga 28.2.2017
Anda hanya perlu mendapatkan set Premium Beautiful dan seterunya mendapat kan tiket cabutan bertuah. dan seterysnya. myra akan bantu anda untuk syarat seterusnya. mudah je kan!!!

UNTUNG-UNTUNG AKU DAPAT!!!
cuba cakap dalam hati macam tu.. kalau nak jadi rezeki u all..!!!
bergaya la you all denga LV dan PB!!

OK,myra nak share la kegembiraan myra dengan u all!!














CDM kak salha Zain nak bagi hadiah LV dari Milan tau!!!

Jom sayang2 semua!! masih ada peluang ni!!!!

UNTUNG-UNTUNG AKU MENANG LV!!!
ratib la banyak kali...
mana la tahu rezeki u all..

save my number k

019 3386797
Ammyrra

whatsapp Myra "Nak LV"

Tuesday, 7 February 2017

Enzim : Nlicious Membantu Penghadaman

Assalammualaikum sayang-sayang semua.. Apa kabar? Sekejap dah masuk bulan 2 tahun 2017. agak-agak bagaimana dengan matlamat anda untuk turun kan berat badan? dah turun berapa KG?
Tak mengapa, jika masih berangan-angan, kita masih ada peluang untuk sentiasa sihat dan kelihatan menarik.

Myra nak share satu produk baru dari syarikat. Myra sebenarnya tak sabar nak perkenalkan kelebihan produk ni pada anda semua. sebab nya, myra dah cuba dan memang sedap dan memberi manfaat untuk penghadaman kita.

Sebelum tu myra nak share dengan anda semua tentang proses pencernaa kita..

Tahukah anda bagaimana proses pencernaan makanan dijalankan?


  • badan tidak boleh menghadam makanan seperti yang dimakan.
  • Makanan mesti dicernakan kepada moleku yang kecil untuk nutrien diserap ke dalam badan serta membantu perkembangan sel-sel badan. proses pencernaan kimia adalah memecahkan makanan ke dalam bahagian  komponen mereka ke dalam bahagian komponen mereka dan proses ini memerlukan enzim
  • Perbezaan kelas makanan memerlukan jenis enzim yang berlainan untuk menyelesaikan proses pencernaan biologi.

Kelas Enzim

Apa itu Enzim

"Tanpa Enzim, kehidupan tidak mungkin terjadi"
- Perintis Enzim, DR Edward Howell

  • Enzim adalah asas  setiap benda hidup
  • Ia juga sebagai Pemangkin untuk semua tindak balas biologi dalam badan.
  • kerana semakin meningkat usia, semakin berkurangan enzim dalam badan
Myra faham, anda semua pasti pernah mengalami masalah pencernaan..

  • Cirit-birit
  • Kembung Perut
  • Sembelit
  • Muntah
  • Pedih Ulu hati
  • Sistem penghadaman yang tak elok
  • Intolakrasi laktosa
  • Senak Perut
  • Tidak dapat serap nutrient dengan baik
  • saiz badan yang makin meningkat
  • lemak badan makin banyak berkumpul
Apa yang berlaku??
=Fenomena kekurangan Enzim

Ok lah, anda tahu tak bagaimana penghasilan enzim berkurangan?

  • Penurunan enzim apabila usia meningkat
  • Pengambilan enzim daripada makanan terhad
  • Kehilangan / Kemusnahan enzim akibat oksidasi semasa proses penyimpanan
  • Penggunaan haba yang melampau memusnahkan enzim ketika memasak.



Keunikan Nlicious

- Enzim dari Taiwan yang terbukti secara SAINTIFIK dapat membantu sistem pencernaan

- Teknologi Fermentasi 3 step - Teknologi fermentasi yang canggih dan tempoh fermentasi panjang

- Konsep 5 warna - Meliputi keseluruhan zat makanan

-118 Jenis Sayuran, Buah-buahan dan herba - ramuan unik dan efektif

-Lazat dan Halal

-Dalam bentuk cecair




Mengapa Nlicious adalah minuman enzim yang terbaik?


  1.  Membantu memperbaiki sistem pencernaan
- Kandungan enzim Nlicious dapat membantu memperbaiki sistem pencernaan sehingga makanan yang masuk dapat dicerna dengan mudah dan jumlah zat yang dapat diserap oleh tubuh akan meningkat

2. Membantu mengatasi masalah pencernaan 

- Dengan baikpulih sistem pencernaan, maka masalah pada pencernaan seperti rasa  panas, kembung perut, muntah, pedih ulu hati, sembelit dan cirit birit dapat di atasi

3. Membantu meningkatkan penyerapan optimum nutrisi dalam badan

4. Membantu membekalkan sumber Fitonutrien yang penting kepada tubuh badan.

5. Membantu memecah karbohidrat, protein dan lemak secara efektif







Nliciuos ni sesuai untuk kita semua

  • Seisi keluarga
  • Orang yang peka kesihatan
  • Orang yang kurang pencernaan
  • Orang kuat / suka makan
  • orang yang cerewet makan
  • orang suka makanan ringan
  • orang yang bersaiz besar

mari  myra share bagaiamana cara penyediaan Nlicious 


1. Larutkan 1 paket Nlicious ke dalam 100ml air sejuk / air suam (sibawah 40 darjah celsius)
2. Minum 1 atau 2 kali setiap hari selepas makan




 Opss!! dalam sekotak Nlicious ni ada 20 sachet.. 

ok la jangan lupa save nombor myra ya

With Love 
Ammyrra
019 3386797

Friday, 13 January 2017

BeYouTiful


Assalammualaikum dan Salam sejahtera

Hai u all, baru-baru ni Sahajidah Hai O telah menganjurkan satu majlis yang diberi nama BeYouTiful. Event ini sangat dekat konsep nya yang berkaitan Kesihatan dan kecantikan.
Tujan event ini adalah untuk meraikan finalis SHAKE &SHAPE yang berlangsung sejak bulan September 2016.

Selain itu, event ini juga meraikan pemenang PB Lover iaitu Live Voting Contest. Finalis PB Lover juga berkampung dari pagi untuk berkempen dan merai undian dari tetamu yang hadir.

Di bawah adalah antara peserta yang layak ke peringkat akhir dengan testimoni yang sangat mengagumkan.. dalam masa 3 bulan dengan pengambilan Shake Me yang betul beserta senaman dan gaya hidup sihat hasil nya sungguh cepat dan sihat.

untuk mengetahui tentang produk klik "Shake Me"




















Sangat sangat kagum dengan kesungguhan kesemua Finalis shake & shape yang bukan sahaja telah berjaya menurunkan berat badan ideal dan juga ukuran badan yang cantik.. tetapi juga telah berjaya menghabiskan cabaran Shake & Shape selama lebih 3 bulan



Mereka ini semua telah terpilih sebagai Finalis Shake & Shake untuk Produk SHOM yang baru dilancarkan iaitu Shake Me!



Rohayu Bt Md Yasin dari Penang telah berjaya menjadi Juara dan secara langsung menjadi Duta untuk produk Shake Me



Selain menjadi Duta, Rohayu juga telah membawa pulang wang tunai RM 5000 daripada SHOM, tiket melancong ke ITALY bersama sama qualifier Insentif Pelancongan pada kali ini yang bakal dijadualkan terbang kesana pada Mac 2017 selama 1 minggu. Tak cukup dengan itu, beliau telah disurprisekan oleh pereka fesyen terkemuka Rizman Ruzaini yang menghadiahkan busana KHAS yang bernilai RM6000!



Rizman Ruzaini adalah diantara juri yang menilai FINALIS dari segala aspek dan turut sama berkampung selama beberapa hari di Sunway Spa & Resort untuk mengikuti cabaran terakhir semua FINALIS sebelum program BeYOUtiful berlangsung



Untung sangat kan?!! guna produk SHOM boleh sihat dan cantik dan menang hadiah pula..

Nasib lah kita ni berat masih Ideal if nottt..memang dah join sekali programe Shake & Shape ni tau.. 



Daripada 20 orang contestant, 3 orang sahaja yang terpilih sebagai pemenang dan membawa pulang hadiah 1 set Premium Bautiful Classic!! Alhamdulillah!! Tahniah Ain!!!.. Ain adalaha salah seorang adik beradik Top Leaders Circle. Ain baru sahaja memakai Premium Beautiful, kesan dari beberapa bulan Ain menjadi pengguna tegar Premium Beautiful corset telah merubah bentuk badan Ain dari seperti ibu beranak 4 hingga menjadi seperti anak dara. Perubahan ini menyebabkan Ain mendapat undian kedua tertinggi.



                                                                     Tahniah Ain!!!! 


                                                 Bersama Mentor tersayang , CDM Salleha Roslan

                                                        Ayahanda dan Bonda dalam Perniagaan

                          Bersama Husband Tercinta, dulu dia la pencuri impian, kini penyokong kuat




Nantikan design Hijab rekaan Rizman Ruzaini. Confirm meletop bila u all pakai...

Ammyrra Halim
0193386797