Saturday, 12 March 2016

Kelebihan Pad Bio Seleza

Assalammualikum dear, terima kasih ya sudi singgah blog myra. since ramai yang ingin tahu kelebihann Pad Bio Seleza, myra akan cerita kelebihan Pad Bio Seleza ni dan kenapa ia menjadi pilihan myra dan ramai wanita di luar sana..

Bio Seleza Pad Feminin dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik. Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang Optima sepanjang hari.

1. Jalur Teras Anti-Bakteria

Dirumus dengan Bio-Activated Energy , Nano Silver dan Ion Negatif yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Selain itu, ia membantu menggalakkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.

2. Penyerapan Secara Hiper

Menyerap cecair dengan cepat dan berupaya kebocoran. ia menjadi kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.

3. Rekaan Kawalan Kebocoran yang unggul

 Mencegah kebocoran dan aliran putar-balik secara berkesan serta menggalakkan pperedaran usara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4. Permukaan Kapas yang Lembut

Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergik kulit atau kerengsaan.

6. Ultra Nipis 

Tiada Perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang.

7. Tidak Bertoksin dan Mesra Kulit

Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

8. Perlindungan Kebersihan yang maksimum 

Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah dibawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.Ammyrra Halim
019 3386797