Friday, 13 January 2017

BeYouTiful


Assalammualaikum dan Salam sejahtera

Hai u all, baru-baru ni Sahajidah Hai O telah menganjurkan satu majlis yang diberi nama BeYouTiful. Event ini sangat dekat konsep nya yang berkaitan Kesihatan dan kecantikan.
Tujan event ini adalah untuk meraikan finalis SHAKE &SHAPE yang berlangsung sejak bulan September 2016.

Selain itu, event ini juga meraikan pemenang PB Lover iaitu Live Voting Contest. Finalis PB Lover juga berkampung dari pagi untuk berkempen dan merai undian dari tetamu yang hadir.

Di bawah adalah antara peserta yang layak ke peringkat akhir dengan testimoni yang sangat mengagumkan.. dalam masa 3 bulan dengan pengambilan Shake Me yang betul beserta senaman dan gaya hidup sihat hasil nya sungguh cepat dan sihat.

untuk mengetahui tentang produk klik "Shake Me"
Sangat sangat kagum dengan kesungguhan kesemua Finalis shake & shape yang bukan sahaja telah berjaya menurunkan berat badan ideal dan juga ukuran badan yang cantik.. tetapi juga telah berjaya menghabiskan cabaran Shake & Shape selama lebih 3 bulanMereka ini semua telah terpilih sebagai Finalis Shake & Shake untuk Produk SHOM yang baru dilancarkan iaitu Shake Me!Rohayu Bt Md Yasin dari Penang telah berjaya menjadi Juara dan secara langsung menjadi Duta untuk produk Shake MeSelain menjadi Duta, Rohayu juga telah membawa pulang wang tunai RM 5000 daripada SHOM, tiket melancong ke ITALY bersama sama qualifier Insentif Pelancongan pada kali ini yang bakal dijadualkan terbang kesana pada Mac 2017 selama 1 minggu. Tak cukup dengan itu, beliau telah disurprisekan oleh pereka fesyen terkemuka Rizman Ruzaini yang menghadiahkan busana KHAS yang bernilai RM6000!Rizman Ruzaini adalah diantara juri yang menilai FINALIS dari segala aspek dan turut sama berkampung selama beberapa hari di Sunway Spa & Resort untuk mengikuti cabaran terakhir semua FINALIS sebelum program BeYOUtiful berlangsungUntung sangat kan?!! guna produk SHOM boleh sihat dan cantik dan menang hadiah pula..

Nasib lah kita ni berat masih Ideal if nottt..memang dah join sekali programe Shake & Shape ni tau.. Daripada 20 orang contestant, 3 orang sahaja yang terpilih sebagai pemenang dan membawa pulang hadiah 1 set Premium Bautiful Classic!! Alhamdulillah!! Tahniah Ain!!!.. Ain adalaha salah seorang adik beradik Top Leaders Circle. Ain baru sahaja memakai Premium Beautiful, kesan dari beberapa bulan Ain menjadi pengguna tegar Premium Beautiful corset telah merubah bentuk badan Ain dari seperti ibu beranak 4 hingga menjadi seperti anak dara. Perubahan ini menyebabkan Ain mendapat undian kedua tertinggi.                                                                     Tahniah Ain!!!! 


                                                 Bersama Mentor tersayang , CDM Salleha Roslan

                                                        Ayahanda dan Bonda dalam Perniagaan

                          Bersama Husband Tercinta, dulu dia la pencuri impian, kini penyokong kuat
Nantikan design Hijab rekaan Rizman Ruzaini. Confirm meletop bila u all pakai...

Ammyrra Halim
0193386797