Thursday, 23 February 2017

Ammyrra Menang Cabutan Bertuah "Kate Spade"

Hai reader, assalammualikum dan apa kabar semua?
Myra kan sebenarnya happy sangat. You all tahu tak sebab apa?
Jika anda menang “Cabutan Bertuah” apa yang anda rasa??
Happy kan? Excited kan? Rasa dalam beribu-ribut tiket, anda ada lah 3 orang yang bertuah, pastinya rasa super duper happy!! You are the winner!!! Anda Bertuah!!!! Wowww!!!!
Tahu tak myra menang apa?
Myra menang Shawl Silk Scarf Kate spade!!!! Woow!!!!!
Bukan sebarang Shawl u all!! Fabrik nya sangat lembut. Ya laaa… SILK kan!!
Lembut  nya, Ya Allah… rasa nya hanya mampu berangan nak pakai shawl yang harga nya lebih Rm1000.
Tapi rasanya sekarang dapat merasa pakai shawl berjenama Antarabangsa dengan harga yang begitu exclusive ia nya adalah satu MIMPI!!!
Nak tahu tak lagi 2 orang winner menang hadiah apa?
Tempat pertama : Versace brooch RM3000
Tempat Kedua : BCBG Clutch RM2000
Tempat Ketiga : Kate spade Shawl Silk Scarf RM1000

Myra tahu sangat kalau mentor-mentor TLC jika shopping pasti tempat yang super meletop!
Jenama yang mereka beli semua nya berada di shopping-shopping yang tertentu sahaja. Seperti di Pavilion, Premium Outlet dan di tempat pelancong antarabangsa.
Hala haiii.. gayat sangat ke myra ni kan? Actually myra happy sangat. Sebab apa ?
Sebelum menang hadiah cabutan bertuah ni  myra selalu cakap, Untung-untung aku dapat la hadiah dari CDM kak salha ni.. kak salha kalauu shopping, sedia maklum memang tip top…
Sooo u all nak merasa tak memang “hadiah cabutan bertuah ni”?
Sebenarnya, senang sangat nak menang pertama, kita harus menyahut cabaran ini.
Dengan mengambil bahagian dan seterusnya ikut apa syarat-syarat yang diberikan.

Ok la.. kate spade, BCBG, dan Versace dah ada pemenang nya. And NOW you all nak menang LV x?
Louis Vuitton.???

Special nya LV!!!

Senang saje untuk menang LV ni..
Syarat sah sehingga 28.2.2017
Anda hanya perlu mendapatkan set Premium Beautiful dan seterunya mendapat kan tiket cabutan bertuah. dan seterysnya. myra akan bantu anda untuk syarat seterusnya. mudah je kan!!!

UNTUNG-UNTUNG AKU DAPAT!!!
cuba cakap dalam hati macam tu.. kalau nak jadi rezeki u all..!!!
bergaya la you all denga LV dan PB!!

OK,myra nak share la kegembiraan myra dengan u all!!














CDM kak salha Zain nak bagi hadiah LV dari Milan tau!!!

Jom sayang2 semua!! masih ada peluang ni!!!!

UNTUNG-UNTUNG AKU MENANG LV!!!
ratib la banyak kali...
mana la tahu rezeki u all..

save my number k

019 3386797
Ammyrra

whatsapp Myra "Nak LV"