Friday, 7 April 2017

Premium Beautiful : Set Berpantang Terbaik 2017


Myra nak share new testimoni from oven..Testimoni Berpantang #PremiumBeautiful..

sebelum melahirkan berat Arni 69KG melahirkan secara normal baby boy seberat 3.7KG ye... 

Now kata nye dah 55KG cuma masih belum capai normal berat sebelum ni dia around 48-50KG

Takpe consistent pakai lagi nanti lepas 6bulan baru nampak lagi ok badan tu 😊👍💪

walaupun umur da cecah 30an anak dah 2 tapi nampak macam 18tahun...


You all harus pakai tau Premium Beautiful Corset ni semasa berpantang, kalau tidak, badan kita akan 

makin berkembang, badan makin naik, angin masuk dalam badan makin banyak, perut akan terus 

mengelebeh, dan lebih menarik, Fabrik Premium beautiful yang disulamkan dengan FIR membantu

menarik segala darah nifas yang masih belum keluar. itu sangat penting tau, jika darah nifas ni tak 

keluar habis akan menyebabkan sakit lain pula. Almaklum kita ni wanita wajib jaga assat wanita yang 

menjadi mahkota buat kita.

You all tahu tak, Dengan memakai Premium beautiful corset ni, akan banyak membantu kita sebagai 

wanita semasa berpantang. FIR yang di sulam di Fabrik membantu pengaliran darah dalam badan 

dan penghasilan susu yang banyak dan dapat melegakan dari bengkak susu.

Dan u all jangan la risau susah nak pakai atau susah la nak menyusukan bayi.. dont worry tau sebab 

bentuk cup dan tali premium beautiful yang selesa dan stabil dan tak kan terkoyak. 100% myra jamin 

tak koyak sebab set ni memang sesuai dengan bentuk badan kita dan selesa untuk dipakai. hanya 

selak je cup PB dah boleh nak menyusukan bayi.


U all jangan risau banyak tau untuk nak pakai premium beautiful ni. Harus la lagi risau jika anda 

langsung tak pakai. sebab cuba tengok perut kita akan lagi cepat berkembang..

hanya perlu whatsap myra, insaAllah myra akan bantu beri saiz yang tepat dan selesa serta mudah 

pakai..

Dan u all sangat la beruntung sebab REBAT RM400 baru je SHOM sambung.

u all lagi lucky sebab sempena annversary myra bulan ni, myra nak bagi special hadiah untuk u all

beli bulan ini..

Jangan banyak fikir tau, Terus hubungi myra. myra terangkan..

019 3386797
Ammyrra Halim




ns😍dsds