Tilam kuat @ Biovelocity Sleepmate (BVSM)


Monday, 10 March 2014

Top Leaders Circle Melaka 2014

Ya Allah bersyukur sangat perjalanan untuk menghadiri kelas Top Leaders Circle 2014 di Melaka berjalan lancar, walaupun pagi sabtu terus pecut dari KL ke Melaka. Syukur teramat sangat Allah permudahkan dan melapangkan perjalanan aktiviti kami semasa berada di Melaka.

Ini la cara kami sisters and brothers TLC sentiasa bersungguh-sungguh buat side income. Dengan usaha yang sebegini setiap bulan boleh la generate side income dalam RM500 - RM5000 dalam masa 3 tahun.

Bukan nak kata apa la kan, kebanyakan student yang bersohobiz bersama TLC sebulan mereka boleh generate lebih kurang RM800-RM1000, so tak mustahil la jika kita semua boleh dapat lebih dari itu kan..

Bak kata pepatah nak berjaya ada pelbagai cara, nak gagal ada pelbagai alasan. Tak mudah bagi insan yang biasa-biasa untuk menikmati hasil yang luar biasa melainkan berusaha secara luar biasa.

Biar la 3 tahun ini kita bertungkus lumus sementara daya masih ada, asalakan 30 tahan mendatang kita tak sukar dalam kehidupan kerana semakin usia meningkat, semakin badan kita lemah, selalu orang-orang tua kata Tua tak segagah muda..Peluang hanya datang sekali...

Jom Sertai Kami di
TLC seluruh Malaysia
  WA / PM
Ammyrra Halim
019-3386797 
ammyrrahalim@gmail.com 












Friday, 1 November 2013

Kenapa perlu bersama Bio Velocity Sleep Mate (Tekanan dalaman)

Assalammualaikum uol,


apa kabar? selamat datang bulan baru, dan Awal Muharam... cepatkan masa berlalu, pejam celik, pejam celik masa dah meninggalkan kita. tulah yang myra alami dulu, asal balik keje je mesti berlaku tekanan yang hebat, maklum la, dunia bekerja ni lain la masa zaman study dulu. masa bekerja selalu je nak cepat je, tapi jalan raya tau2 je la mesti jem sana sini.. ni memang perkara biasa la bila duk di bandar kan.. what we can do?? hadap je la kan!! buat sampai bila???

 

 


since myra tak boleh tahan dengan tekanan yang di alami ni la, tekanan banyak sangat hari2 kita hadapi, nak layan kerenah majikan dan pelanggan, kerja banyak, hari2 balik dan ke tempat kerja bekejar-kejar la kan.. ppperrrhhh memang tak boleh tahan la kan.... so apa yang berlaku bila dah hari2, kita ni asik la hadap tekanan, dalam kita tak perasan kita tak perasan kita dah rosakan aura diri kita sendiri, aura kita jadi kecil, banyak aura negatif lekat kat badan kita.


apa yang berlaku bila aura kecil??? mesti uol tak nak punya kan aura kecil ni...


kebocoran wang

buat apa je mesti tak jadi

bergaduh la suami isteri

bila berbiz pelanggan tak berminat dengan kita

sentiasa berpandangan negatif

jiwa jadi sensetif

cepat berputus asa

rasa diri tak dihargai

murung

rasa diri tak mampu berjaya

kurang keyakinan


ini semua berpunca apabila kita tidak mendapat tidur yang cukup!!!

 

 

Ini lah Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

 


tapi tak mengapa, Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) boleh bantu kita walau dimana pun kita berada.

InsyaAllah, Bvsm mudah nak dibawa kemana saje. dan mudah digunakan..


Tahu tak kenapa hanya dengan tidak mendapat tidur yang berkualiti aura kita akan merosot??

sebab badan kita terlalu penat dan langsung tidak mendapat cas positive semasa kita tidur.

Cuba kita tengok, alangkan handphone, note, ipad yangg kita pakai pun bila malam je mesti kita nak cas dia kan?? so bagaimana dengan badan kita yang non stop kita kerja kan kan??


Sebenarnya dengan tidur bersama BVSM boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan kita. Sebenarnya Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan kita semua...


BV Sleep Mate

  • menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni 

  • meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. 

So dengan bvsm ia mempengaruhi pengaliran tenaga, then boleh lah  bantu menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

 

 


yang lagi bes bila kita bangun daripada tidur, badan kita rasa lebih cergas dan bertenaga. Bila kita sentiasa bersama BVSM akan memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.


konsep nya sama je, jika handphone yang kita pakai pun nak kene dicas setiap malam, badan kita juga perlu di cas atau disuntik dengan aura positive, so hidup kita akan lebih berkualiti sebab walaupun kita tidur sekejap tetapi badan kita dapat tenaga yang cukup buat anda menjalani hidup dengan lebih ceria.  

 

Jika ingin mendapatkan Bio Velocity sleep mate atau nak myra buat demo jom pm/whsepp

 

Ammyrra Halim

019-3386797 







Monday, 5 August 2013

Apakah itu Biovelocity Sleepmate?

Medan Tenaga Manusia
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.
Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.
Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 
Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.
BV Sleep Mate
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

Keistimewaan biovelocity sleepmate
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Manfaat biovelocity sleepmate
Melegakan sakit kepala, 
sakit haid, 
sakit perut, 
menghilangkan kesakitan otot, 
melegakan kesakitan gastrik, 
melegakan sakit belakang,
 menolong ketegangan leher, 
melegakan rasa kebas.

Cara Penjagaan biovelocity sleepmate
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.
Cara Penggunaan biovelocity sleepmate
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.
Sijil Pengimbas Radiasi
Size Biovelocity Sleepmate
Size queen 

Harga Biovelocity Sleepmate
RMxxxx

Rebate RM120 (Tempoh terhad)

Ammyrra Halim

019-338 6797


Testimonial Biovelocity Sleepmate (BVSM)

Biovelocity Sleepmate (BVSM)
sesuai untuk penyakit-penyakit kronik. Antara nya :

Migrain yang serius


           Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 
Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yg di hadapinya.

Hari pertama menggunakan BVSM pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan BVSM, satu mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

 Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan BVSM dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih BVSM!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .


Stroke kesan pengecutan otak
Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.
 Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan BVSM pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan BVSM sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaa.


Insomnia & Sakit Jiwa

Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.
Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 

Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.

 Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan BVSM ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan BVSM...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 


Lumpuh akibat kemalangan


Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. 

Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. 

Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai BVSM, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan BVSM!!!
Terima kasih ALLAH!Terima kasih BVSM!!


Harga BVSM
RMxxxx

Rebate Discount RM120 (Tempoh terhad)

Ammyrra Halim
019-338 6797

Sunday, 28 July 2013

Bio velocity sleep mate

Tercari-cari hadiah yang sesuai untuk menggembirakan orang yang tersayang???
Bio velocity slepp mate lah yang selayaknye dihadiahkan buat insan-insan yang kita sayangi terutamanya ibu dan ayah yang semakin meningkat usianya.
Bio velocity sleep mate ni merupakan kaedah rawatan alternatif moden untuk membantu dalam merawat:
Stroke / lumpuh
Darah tinggi
Athma
Gout
Migraine
Sakit sendi
Sengal badan
Rawatan anti cancer
Susah tidur atau tidur tak lena
Tumor otak
Saraf mata lemah yang akibatkan mata sepet
Senggugut
Lemah tenaga batin
Stress melampau
Dan paling utama, bio velocity sleepmate ni WAJIB dimiliki oleh anda yang sentiasa terdedah pada radiasi.
Siapa yang berisiko dikelilingi radiasi???
Sesiapa sahaja yang ada handphone, wifi, laptop, Microwave, dan anda yang berkerja dengan persekitaran berteknologi tinggi.
Harga selimut kasih sayang bio velocity sleep mate ni adalah sangat "MAMPU MILIK" oleh setiap orang yang mampu untuk membeli smart phone dan sebarang gadget canggih yang lain.

Ammyrra Halim
019-338 6797