Premium Beautiful

Friday, 7 April 2017

Premium Beautiful : Set Berpantang Terbaik 2017


Myra nak share new testimoni from oven..Testimoni Berpantang #PremiumBeautiful..

sebelum melahirkan berat Arni 69KG melahirkan secara normal baby boy seberat 3.7KG ye... 

Now kata nye dah 55KG cuma masih belum capai normal berat sebelum ni dia around 48-50KG

Takpe consistent pakai lagi nanti lepas 6bulan baru nampak lagi ok badan tu 😊👍💪

walaupun umur da cecah 30an anak dah 2 tapi nampak macam 18tahun...


You all harus pakai tau Premium Beautiful Corset ni semasa berpantang, kalau tidak, badan kita akan 

makin berkembang, badan makin naik, angin masuk dalam badan makin banyak, perut akan terus 

mengelebeh, dan lebih menarik, Fabrik Premium beautiful yang disulamkan dengan FIR membantu

menarik segala darah nifas yang masih belum keluar. itu sangat penting tau, jika darah nifas ni tak 

keluar habis akan menyebabkan sakit lain pula. Almaklum kita ni wanita wajib jaga assat wanita yang 

menjadi mahkota buat kita.

You all tahu tak, Dengan memakai Premium beautiful corset ni, akan banyak membantu kita sebagai 

wanita semasa berpantang. FIR yang di sulam di Fabrik membantu pengaliran darah dalam badan 

dan penghasilan susu yang banyak dan dapat melegakan dari bengkak susu.

Dan u all jangan la risau susah nak pakai atau susah la nak menyusukan bayi.. dont worry tau sebab 

bentuk cup dan tali premium beautiful yang selesa dan stabil dan tak kan terkoyak. 100% myra jamin 

tak koyak sebab set ni memang sesuai dengan bentuk badan kita dan selesa untuk dipakai. hanya 

selak je cup PB dah boleh nak menyusukan bayi.


U all jangan risau banyak tau untuk nak pakai premium beautiful ni. Harus la lagi risau jika anda 

langsung tak pakai. sebab cuba tengok perut kita akan lagi cepat berkembang..

hanya perlu whatsap myra, insaAllah myra akan bantu beri saiz yang tepat dan selesa serta mudah 

pakai..

Dan u all sangat la beruntung sebab REBAT RM400 baru je SHOM sambung.

u all lagi lucky sebab sempena annversary myra bulan ni, myra nak bagi special hadiah untuk u all

beli bulan ini..

Jangan banyak fikir tau, Terus hubungi myra. myra terangkan..

019 3386797
Ammyrra Halim

Pregnant 5 Bulan Tapi Maintain Langsing



Langsing Walaupun Mengandung 5 Bulan...
Macam Tak Masuk Akal. Tapi Ni La Hakikat Bila Pakai Premium Beautiful Corset.

Yang Berdiri Kat Tengah Dalam Gambar Tu Dah Dekat 5 BULAN PREGNANT ANAK KETIGA. Kalau Tak Ada Siapa Bagi Tau Yang Dia Pregnant, Confirm Tak Ada Siapa Perasan.

Ni La Dia Kelebihan Premium Beautiful, Pakai-pakai Terus Maintain Langsing Walau Berbadan Dua. PB Sangat Pakar Dalam Susun Atur Lemak Badan Kita.

Selain Jaga Badan Supaya Maintain Ramping Dan Langsing, Secara Tak Langsung FIR Yang Ada Dalam Setiap Bebenang Kain PB Ni Sangat Membantu Untuk Sihatkan Peranakan Wanita.

Jadi Anda Jangan Risau, Harga Yang Berbaloi Untuk Pemakaian Yang Berbaloi.
untuk Lelaki
Hanya memakai bahagian Waist Nipper iaitu di bahagian Pinggang.

Untuk wanita.
Kita boleh menyarung 3 helai iaitu Long Bra, Waist Nipper, Long Girdle.

Siapa yang boleh memakai Premium Beautiful Corset?
-Budak perempuan berusia seawal 10 tahun
-wanita bujang (jaga kecantikan dan kesihatan)
-wanita yang ingin mendapatkan zuriat. (untuk memanaskan rahim supaya sentiasa subur)
-wanita yang sedang mengandung (untuk mengukuhkan janin dan kandungan)
-wanita berpantang (untuk menarik segala darah nifas keluar, dan membuang angin dalam badan dan mengembalikan posture body bentuk S. selain memudahkan aliran susu badan. dan memudarkan warna rekahan di perut terhasi semasa mengandungkan bayi.

Banyak kan kelebihan dan penjimatan. yang penting Premium Beautiful fokus kepada 30% kecantikan dan 70% Kesihatan. dari sihat datang nya kecantikan semula jadi. Betul tak?

Kebetulan Bulan April 2017 #shom dengan baik hati telah menyambungkan kadar REBAT RM400, dan myra juga akan menyediakan hadiah misteri untuk anda sempena first Anniversary myra dan husband...

BERBALOI! JIMAT! DAN PASTI PUAS HATI!!

Whatsap Myra ya..
walaupun hanya untuk bertanya.. 
InshALLAH Myra Bantu..

With LOVE
Ammyrra Halim
019 3386797

 Sunday, 27 December 2015


Premium Beautiful Corset Malaysia

First time diperkenalkan dengan premium beautiful corset....

terfikir, Ya Allah,, "myra dapat pakai corset  yang  ramai pun tergila kan dengan corset No 1 Malaysia ni..."

Apa yang buat myra rasa happy bila dapat pakai Premium Beautiful Corset ni terlampau banyak. myra share sikit ya kenapa myra suka corset premium beautiful ni, sebab myra and ibu memang kaki corset sebelum ni...



ciri-ciri yang myra suka dengan Long Bra Premium Beautiful ialah keunikan nya..

  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.

  • 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

  • Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

  • Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

  • Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

  • Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

  • Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

  • Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.

     

    Beskan bila lihat ciri-ciri yang ada pada Premium Beautiful corset. 

    Jika anda ada sebarang pertanyaan, dan ingin tahu lebih lanjut mengenai pemakaian, dan ingin mendapat harga istimewa....

    boleh hubungi myra di 019 3386797

    ammyrrahalim@gmail.com

 

Wednesday, 28 October 2015


Keistimewaan Premium Beautiful Corset

 *premium beautiful Elegance

Ramai yang tanya, kenapa harga Premium Beautiful begitu tinggi??? Kalau anda nak tahu harga nya tinggi kerana fungsinya juga sangat memuaskan hati kita sebagai wanita.


untuk pengetahuan anda, Premium beautiful boleh dipakai lebih dari 10 tahun.. 

kerana apa tau?


1)Produk ini diiktiraf sebagai produk Superbrand

-Mendapat pengiktirafan ini diatas permintaan yang tinggi dalam pasaran walaupun sudah melebihi 20 tahun dan ia mempunyai kualiti fabrik dan reka cipta yang tinggi.

 

2) Mempunyai Lifetime Warranty

- Anda boleh mengguna kan Premium Beautiful ni dalam jangka masa yang panjang dan Percuma untuk repair jika ada sebarang kerosakan, atau fabrik tertetas.

-sehingga kini kami masih menerima repair walaupun sudah lebih 10 tahun corset ini digunakan oleh pelanggan. dan ia nya PERCUMA!

 

 3) Berteknologi Jepun, US Jerman, dan Taiwan

 

4) Fabrik yang disulam dengan Far Infrared Ray (F.I.R)

 

5)Pengkiktirafan American Chiropractic Association

 

6)Fabrik Akwatek dan Akwadyne

 

7)Mempunyai kuasa regangan 360 darjah

 

8) Direkabentuk untuk 70% Kesihatan dan 30% Kecantikan

 

Bagi anda yang dah lama teringin nak cuba memakai Set Premium Beautiful yang digilai oleh wanita di luar sana, 

boleh hubungi myra dan kita boleh set appointment k.


Ammyrra Halim

019 3386797

Friday, 9 October 2015


Testimoni Premium Beautiful untuk bakal Pengantin



Kita sering berdiet untuk memastikan mendapat zat makanan yang seimbang, tapi bagaimana pula, dengan keadaan fizikal badan kita setelah penjagaan badan kita lakukan secara konsisten?

 

buat pengetahuan anda semua, customer yang baru sahaja memakai premium beautiful corset ni, beliau tak lama lagi akan melangsungkan perkahwinan nya 3 bulan lagi, oleh itu untuk langkah yang bijak, adik ni cepat-cepat pakai premium beautiful corset untuk mendapatkan bentuk badan yang di idam-idamkan.

 

jika anda rajin menjaga pemakanan anda, ditambahkan lagi dengan bantuan Premium Beautiful corset dalam membantu pembentukan konture badan, ini adalah BONUS untuk anda..!!! sebab myra cakap macam tu... pemakanan yang seimbang adalah untuk dalaman, dan untuk dari luaran, kita perlu bantuan corset yang telah berada di Pasaran Malaysia melebihi 23 tahun.

 

jangan risau, corset premium beautiful, tak bergulung, tidak panas, tidak rimas, tidak ketat sampai tak boleh bernafas, tak berbau walau di pakai melebihi 3 hari. kerana fabrik nya yang mempunyai pengaliran udara yang bagus. 

 

Selain Itu pastikan anda mendapat nasihat dari Premium Beautiful Expert. mengenai saiz PB, anda tak perlu risau, kerana kami akan datang kepada anda untuk mengambil ukuran, dan kami akan memberi saiz yang sesuai dan selesa. Anda pasti boleh memakai nya melebihi 8jam sehari.

 

Masa Nikah, Persalinan kita sangat cantik, pastikan tiada lemak yang tersembul keluar, log cepat-cepat dengan Premium beautiful corset tau!!

 

Ingat tau, saiz yang betul akan membuatkan kita dapat memakai Premium Beautiful untuk jangka masa yang lama.. Bukan untuk di pakai ketat hingga tidak bernafas.

 

anda hanya perlu hubungi myra, sebab myra paling suka buat magic pada body client PB myra. anda pasti puas hati.!

 

Inbox / Whatsapp

019 3386797

Ammyrra Halim

 

with LoVe.. 

 

Friday, 2 October 2015


Premium Beautiful : cara mengambil ukuran badan

Assalammualikum you all, 

pasti anda tertanya tanya bagaimana nakk dapatkan saiz Premium Beautiful Corset anda??? sebenarnya senang sangat, anda hanya perlu ambil ukuran untuk 4 bahagian ini, dan berikan ukuran ni pada myra. dan myra akan bantu kira kan untuk saiz PB anda. dan pastikan ukuran dalam "cm" ya...


Jangan risau, kami #premiumbeautifulexpert akan beri anda saiz yang selesa dan pakai lama.. tak longgar tak ketat sampai senak, tapi anda pasti selesa dan jatuh cinta 500% bila body di dakap oleh Premium Beautiful Corset.


Untuk keterangan Lanjut, Hubungi Myra

 


019 3386797

Ammyrra Halim

#pbexpert

#topleaderscircle

Tuesday, 29 September 2015


PB TIPU: Testimoni Premium Beautiful yang sebenar

Dizaman yang serba canggih dan laju, myra tahu ramai yang nak cepat. nak laju..

sebab kita lambat seminit orang lain cepat sesaat. sama la dengan lemak badan kita, makin disumbat segala makanan tanpa kawalan makin kembang la badan kita. akhirnya badan jadi tong.


ini la kisah bentuk badan yang boleh buat suami isteri bergaduh dan boleh menjejaskan kesihatan kita. mesti anda tertanya kenapa myra tulis tajuk "PB Tipu"??? PB tipu sebab.... bila kita pakai Premium Beautiful corset, kita akan dapat instant result dalam masa 5 minit. body terus nampak kemas, segala lemak yang bersepah telah di alihkan ke tempat asal. 

Tipu sangat sebab cik abang akan terperajat dengan peubahan bentuk badan kita.


yang besnya mengenai Premium Beautiful ialah ia fokus pada 70%kesihatan dan 30% kecantikan dan100% keyakinan.. terus posture badan akan lebih cantik dan menarik.


myra share kan serba sedikit Ciri-ciri mengenai PB corset ni:


-Produk Superbrand

-ada Lifetime Warranty

-Teknologi Jepun, US Jerman, dan Taiwan

-FIR (Far Infrared Ray)

-Pengiktirafan American Chiropractic Association

-Fabrik Akwatek & Akwadyne

-kuasa regangan 360 darjah

-Direkabentuk untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan


Dibawah antara testimoni Premium Beautiful :




Banyakan Testimoni Premium Beautiful corset. walaupun Produk ini sudah melebihi 22tahun di pasaran Malaysia dan Asia, tapi hingga hari ini permintaan Premium Beautiful masih tinggi.


Myra dulu asbab terjumpa premium Beautiful adalah untuk tingkatkan kesihatan, memandagkan kuat makan ubat tahan sakit sebab myra ada masalah senggugut yang terok, migrin, back pain, dan myra sebenarnya seorang bekas pesakit jantung berlubang. Syukur Premium Beautiful corset membuatkan myra kini tak perlu makan ubat lagi.


!!!Promo Premium Beautiful corset masih ada untuk 10 orang terawal.

hubungi myra untuk keterangan lanjut.!!!!


#premiumbeautifulexpert

#Pbcorset

#premiumbeautiful

#topagent

#topleaderscircle

#tsunamipb


019 3386797

Ammyrra Halim

ammyrrahalim@gamil.com

 

Monday, 17 August 2015


PREMIUM BEAUTIFUL & BREAST CANCER SURVIVOR

Sharing From kak Suraya


My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.


I am a cancer survivor want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc etc etc �� Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?


To be honest, I know my health has been enhanced through the PB.


I started using the PB  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.


Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.


Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.


Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! �� InsyaAllah.


So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share  this  point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.


So ini antara testimony yg saya share, but always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:


1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest

2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking

3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find

4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.


PB is just alternative because there are no empirical studies (tested and proven scientifically  and based on a big population) but most of what we share ia from customer testimonial.


SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah's mercy. 


Apa yg K Soraya nk share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  n try Everything that you feel helps you.  ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.�� Yakin Sihat. InsyaAllah.

 Top Agent Lembah Klang

Ammyrra

019 3386797 



Tuesday, 11 August 2015


Premium Beautiful : Badan Berangin / Gastrik / Ulu Hati







Hai you all… mesti you all yang baca entry ni badan banyak angin kan???


Actually masalah angin ni masalah semua orang.. dengan erti kata lain gastrik, ulu hati,

Masalah ini berlaku mungkin datang dari pemakanan kita, gaya hidup kita, cara kita menjaga kesihatan mahupun pemilihan makanan kita seharian.

 

Myra nak share dengan you all semua, tahu tak salah satu cara hilangkan gastrik dengan makan ubat angin (warna putih) yang doctor bagi tu kan.. atau satu cara lain yang myra sangat suka ialah.. pakai je la premium beautiful corset. Bunyi macam pelik. Tapi itu la kelebihan Premium Beautiful.

Kebanyakan customer myra, mula-mula pakai terus teruja dengan premium beautiful.. tahu tak you all??

 

Masa mereka sarung premium beautiful corset, badan mereka mula keluar keluar angin, asik la sendawa keluar angin. Ya Allah syukur sangat customer bila first time pakai Premium beautiful corset terus rasakan perubahan yang drastic.


Mulanya cakap badan mereka sakit-sakit bila sarung je premium beautiful 15 minit, dia cakap ‘sedap la badan I rasa, tadi rasa macam bengkak-bengkak badan I, sekarang I rasa sangat selesa, I nak bawa tidur la premium beautiful ni…

 

Boleh bayangkan betapa happy nya pengguna pengguna PBcorset ni..

 

Jika anda nak cuba atau rasa nak pakai PB secara percuma jangan segan jangan malu whatsap myra, myra akan beri special price untuk you all k..

 

019 3386 797

Ammyrra Halim


Monday, 6 July 2015


Tsunami PB di Bulan Ramadhan




Wahhhh... permintaan semakin menjadi-jadi dari sebelum puasa hingga lah ke bulan ramadhan..

Tsunamipb semakin mendapat sambutan, Impian 6 tahun dulu untuk kurus dan langsing semakin menjadi kenyataan..

 

TERPAKSA KURUS DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL..!!!!

Nak kurus, nak kecil kan badan, nak kemas kan lemak yang bersepah, yang tak ada shape hour glass, mudah sangat dengan sarung Premium Beautiful..


you all boleh dapatkan segera selagi stok masih ada...


hubungi Premium Beautiful Expert anda


019 338 6797

Ammyrra Halim

 

Monday, 17 August 2015


PREMIUM BEAUTIFUL & BREAST CANCER SURVIVOR


 

Tuesday, 11 August 2015

Premium Beautiful : Badan Berangin / Gastrik / Ulu Hati







Hai you all… mesti you all yang baca entry ni badan banyak angin kan???


Actually masalah angin ni masalah semua orang.. dengan erti kata lain gastrik, ulu hati,

Masalah ini berlaku mungkin datang dari pemakanan kita, gaya hidup kita, cara kita menjaga kesihatan mahupun pemilihan makanan kita seharian.

 

Myra nak share dengan you all semua, tahu tak salah satu cara hilangkan gastrik dengan makan ubat angin (warna putih) yang doctor bagi tu kan.. atau satu cara lain yang myra sangat suka ialah.. pakai je la premium beautiful corset. Bunyi macam pelik. Tapi itu la kelebihan Premium Beautiful.

Kebanyakan customer myra, mula-mula pakai terus teruja dengan premium beautiful.. tahu tak you all??

 

Masa mereka sarung premium beautiful corset, badan mereka mula keluar keluar angin, asik la sendawa keluar angin. Ya Allah syukur sangat customer bila first time pakai Premium beautiful corset terus rasakan perubahan yang drastic.


Mulanya cakap badan mereka sakit-sakit bila sarung je premium beautiful 15 minit, dia cakap ‘sedap la badan I rasa, tadi rasa macam bengkak-bengkak badan I, sekarang I rasa sangat selesa, I nak bawa tidur la premium beautiful ni…

 

Boleh bayangkan betapa happy nya pengguna pengguna PBcorset ni..

 

Jika anda nak cuba atau rasa nak pakai PB secara percuma jangan segan jangan malu whatsap myra, myra akan beri special price untuk you all k..

 

019 3386 797

Ammyrra Halim

 

 


Friday, 27 June 2014


Premium Beautiful Tipu Tapi Benar

1)Ramai yang kata Premium Beautiful ni Tipu???
sebab apa ya??
 Sebab tak kurus-kurus kata nya..

Jawapan:
Bagaimana nak nampak hasilnya dengan pakai premium beautiful 70% kesihatan 30% dan kecantikan100% JIKA hanya simpan PB tu dalam almari je??

2)Tiba-tiba rasa tak selesa pakai premium beautiful??

Jawapan:
adakah anda benar-benar mendapatkan nasihat dari pakar penasihat premium beautiful yang betul??? adakah saiz PB sesuai dengan saiz badan anda

3)Kenapa ramai sangat suka pakai PB??

Jawapan:

Kerana PB telah berada di pasaran lebih dari 20 tahun, dan hingga kini masih mendapat sambutan hebat

4)Betul ke PB ni boleh nampak hasilnya dengan cepat??

Jawapan:
Ye, sejurus pakai terus nampak perubahan pada badan anda
pasti cek abang pun terperanjat tengok isteri masing-masing. PB di kenali sebagai corset abang sayang

5) Jika PB ini Mahal, Tipu, Membuatkan ramai orang gagal dalam Perniagaan PB, kenapa kami sehingga hari ini masih bersama Usahawan Premium Beautiful?

Jawapan:
Kerana kami berada di dalam grop Top leaders Circle, kami follow mentor kami rapat-rapat. dan Mentor kami sentiasa memberi ilmu Online yang terkini.

6) Berjaya ke Usahawan PB??

Jawapan:

Ya, kami sentiasa berusaha membantu wanita di luar sana untuk menambah nilai kehidupan masing-masing. Kami bebas masa dan bebas masalah kewangan dan sentiasa dapat memenuhi permintaan anak-anak.

Jika PB ni tak berkualiti dan memberi manfaat
Kenapa hingga kini PB masih mendapat permintaan tinggi walaupun dari luar negara mahupun pasaran Malaysia dan Asia



 Your Premium Beautiful Expert

Ammyrra Halim

019 3386797

 

 

Thursday, 26 June 2014


Premium Beautiful : Pinggul cantik dan Masalah peranakan wanita


Pinggul menawan, tertawan?? menjadi idaman setiap wanita..
Wanita mana yang tak mahu pinggul nya nampak seksi dan menawan??
tapi perlu untuk cucuk sana sini??
akibatnya akan membawa padah.. !!!!


Untuk tampil cantik dan kemas mudah je dengan hanya memakai Premium Beautiful


Hanya dengan memaki premium beautiful, pasti anda dapati pinggul anda semakin naik, dan segala lemak kembali ke tempat asal. 

selain dari itu, masalah wanita seperti keputihan dan  masalah dalaman peranakan wanita akan kembali lebih sihat kerana, Long girdle ni mempunyai daya sokongan kepada pinggul, perut,peha dan terdapat FIR yang membantu meningkatkan metabolisma badan.
Bulan Ramdhan semakin hampir, promosi akan diteruskan..

Your Premium Beautiful Expert :

Ammyrra Halim

019 3386797

 

 

 

 

Testimoni Slipped Disc with premium beautiful






LAGI TESTIMONI SAKIT BELAKANG!!!!!!

Apa kata pesakit slip disc ni:

  "Mai dah 2 tahun mengalami penyakit slipped disc. Kesan sakit ini buat mai sukar untuk berdiri dan duduk lama. Disebabkan masalah ni Mai kerap mengambil cuti sakit. sakit sehingga menggangu prestasi kerja. Mai juga terpaksa solat duduk di atas kerusi. Mai dah menjalani fisioterapi dan setakat ini sakitnya telah berkurangan tapi Mai tak boleh melakukan kerja lasak dan berat. Pihak hospital cadangkan mai untuk lakukan pembedahan tapi Mai tak berani mengambil risiko yang tinggi."

 

 

Tanda-tanda awal slipped disc

Tanda-tanda awal adalah seperti berikut:

  • Sakit di belakang, leher, atau bahagian bawah badan.

  •  Kadang-kadang, seseorang yang mengalami slipped disc berasa kebas di bahagian-bahagian badan yang atas dan di bawah kawasan yang terjejas (secara umum, di kawasan yang dikawal oleh saraf tertentu). Secara beransur-ansur ini boleh membawa kepada keadaan lumpuh.

  • Dalam beberapa kes, bahagian bawah badan berasa lemah, dan ia menjadi sukar untuk pesakit berdiri.

  • Penderitaan individu juga mungkin mengalami perasaan kurang selesa, gatal di kawasan kemaluan.

  •  Individu juga mungkin mengalami sakit semasa bersin, batuk, berjalan, dan lainlain.

 


Penyelesaian:
Menggunakan Premium Beautiful set dapat melegakan kesakitan slipped disc dan membentuk posture badan. 
Ciri-ciri Premium Beautiful yang mengikut betuk badan wanita yang banyak membantu membentuk posture dan menjaga tulang belakang wanita Malaysia agar kelihatan menarik dan sihat.


Untuk keterangan lanjut mengenai premium beautiful boleh segera hubungi kami agent terlatih corset no 1 di Malaysia.
PERCUMA UKUR, PAKAI, DAN KHIDMAT NASIHAT DARI PAKAR PREMIUM BEAUTIFUL

with LOVE

AMMYRRA HALIM



019 3386797








Monday, 17 March 2014


Majlis Anugerah SM SSM 16.3.2014




Assalammualikum uolz, terima kasih sentiasa menyokong myra ya, hari ini myra akan amik anugerah SM SSM.. Red carpet lagi..hehe syukur sangat-sangat.. segala perjalanan business myra, lalui dengan tenang dan mudah dengan ilmu dan bantuan mentor2 hebat.. 


terima kasih dan hanya Allah yang dapat membalas jasa Mentor2ku..


serta doa ibu bapa yang tak putus2 buat anakanda mu ini..


semoga ilmu pernigaan online bersama Top Leader Circle kan ku kongsikan buat rakan-rakan kongsi yang sentiasa dahagakan ilmu....












bersama mentor ku kak Salleha





Bersama mentor ku kak Simaa















































Tqvm CDM Kak Salha dan CDM abg Al faath













CDP Grop sentiasa support each other





Abang2 gagah






Love TLC!!!! 

bersama TLC hidup myra berubah 360 darjah, syukur Ya ALLAH...


With LOVE, Myra

019 3386797

ammyrrahalim@gmail.com


Monday, 10 March 2014

Top Leaders Circle Melaka 2014

Ya Allah bersyukur sangat perjalanan untuk menghadiri kelas Top Leaders Circle 2014 di Melaka berjalan lancar, walaupun pagi sabtu terus pecut dari KL ke Melaka. Syukur teramat sangat Allah permudahkan dan melapangkan perjalanan aktiviti kami semasa berada di Melaka.


Ini la cara kami sisters and brothers TLC sentiasa bersungguh-sungguh buat side income. Dengan usaha yang sebegini setiap bulan boleh la generate side income dalam RM500 - RM5000 dalam masa 3 tahun.

Bukan nak kata apa la kan, kebanyakan student yang bersohobiz bersama TLC sebulan mereka boleh generate lebih kurang RM800-RM1000, so tak mustahil la jika kita semua boleh dapat lebih dari itu kan..

Bak kata pepatah nak berjaya ada pelbagai cara, nak gagal ada pelbagai alasan. Tak mudah bagi insan yang biasa-biasa untuk menikmati hasil yang luar biasa melainkan berusaha secara luar biasa.

Biar la 3 tahun ini kita bertungkus lumus sementara daya masih ada, asalakan 30 tahan mendatang kita tak sukar dalam kehidupan kerana semakin usia meningkat, semakin badan kita lemah, selalu orang-orang tua kata Tua tak segagah muda..Peluang hanya datang sekali...

Jom Sertai Kami di
TLC seluruh Malaysia
wasep / PM
Ammyrra Halim
019-3386797 
ammyrrahalim@gmail.com 














Monday, 3 March 2014


Testimoni Premium Beautiful Corset Abang Sayang








Syukur sangat-sangat bila dengar ada je testimoni baru daripada si pemakai, ini mereka yang kata dan datang dari hati, sejak memakai Premium Beautiful aka Corset Abang SAYANG!!!


Sekali pandang macam corset biasa je, tapi bila sekali pakai, PASTI tak nak tanggalkan dah!!! sebab apa?? 

sebab:

Teknologinya

Fabriknya 

Rekaanya


ini bukan calang-calang punya corset, kehebatan nya sehingga dinamakan corset abang sayang!! sampaikan abang sayang MELEKAT je kat rumah!!!


TEKNOLOGI

-Lebih 189 jenis fabrik "customized"

-100 tukan jahit diperlukan tau untuk jahit Premium Beautiful ni

-Mempunyai 168 jahitan, sungguh halus jahitanya


FABRIK

-Diimport sepenuhnya dari Korea dan Taiwan

-Disulam sinar infra merah (kalau first time pakai, mesti dapat rasa kelaianan nya)

-PH berasid sedikit yang sesuai untuk PH kulit Wanita

-Pelaras suhu yang baik (bila kita di tempat sejuk, ia bantu memanaskan badan dan sebalikanya)

 -Penangkis lembapan dan peluh (sekiranya berpeluh, perpeluhan itu akan cepat keriang)

-Cepat kering bila di basuh

-Tidak menyebabkan alahan


REKAAN

-Kuasa regangan dalam semua hala, 360 darjah, mengikut pergerak kan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya. (tiada masalah untuk dipakai semasa solat, mahupun semasa tidur, kerana fabrik yang sungguh lembut dan boleh dilentur)


Makanya, tak hairan la jika dulu pengguna tegar PB ni dulu, beria-ia tak mahu pakai Corset Abang sayang, namun asbab disebalik masalah kesihatan yang beliau alami, memaksa dirinya mecari solusi, akhirnya dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten, telah memulihakan kesihatan beliau, masalah sakit belakang yang kronik telah berlalu pergi dengan hanya memakai nya secara konsisten.


dan lebih menggembirakan, perubahan drastik suami si pemakai, menjadikan beliau semangat dan meneruskan pemakaian Premium Beautiful corset ni. Kesihatan semakin pulih, cik Abang pula melekat je di rumah.. syukur Allhamdullilah.. 


Adakalanya kita tak boleh nak salahkan cik abang je, tetapi cuba kita cermin diri kita, apa kah yang kurang yang harus kita perbaiki.. tak salah jika pakai corset yang terjamin keberkesanaanya, apatah lagi produk yang pernah dianugerahkan sebagai "Super brend Produk"...


dah terang-terang produk ni telah diiktiraf, dan sudah ramai yang merasai perubahan dalam hidup, tak kisah la dari segi perubahan kesihatan mahupun hubungan suami isteri, makanya kita akan tampil sihat dan berkeyakinan!!!!


pada myra, sebelum masalah kesihatan berlarutan, baikla kita sediakan payung sebelum hujan. Nilai kesihatan kita tak boleh diukur dengan wang ringgit, sungguh tak ternilai...


jika anda teringin nak pakai, boleh PM myra

and book appointment ya


with LOVE

Ammyrra Halim

019 3386797



Thursday, 30 January 2014


Kenapa Perlu Pakai Premium Beautiful??

Hai Beautiful lady...

mesti uol sedang cari kan produk apa yang bes dipakai to make sure badan kita cantik dan terpelihara.. YESSS itu la persoalan yang selalu nya timbul dari hati ini kan..

apatah lagi  buat insan yang baru nak bertunang ke?, dah nak naik pelamin ke? nak maintain body cun melecun ke? yang nak pakai untuk nak dapatkan zuriat ke? yang pakai untuk jadi kan bengkung untuk berpantang pun ada kan??

Tahu tak kenapa wanita perlu pakai Premium Beautiful???





  • Sebab kita tak perlu la nak TELAN PIL yang pahit-pahit, teh yang tawar, mahupun berbiji-biji pil kurus.. 
  • TAK PERLU BERDIET bagai, kerana Premium Beautiful akan menghadkan secara automatik had untuk kita makan, dan akan rasa cepat je kenyang.
  • Fabrik nya memang selesa dan membantu MENGALIRKAN UDARA. kalau tak duduk dalam air cond pun jangan la risau sebab kita akan rasa selesa je.
  • yang lagi Special Premium Beautiful di tenun dengan F.I.R yang membantu melacarkan darah.
  • Dapat PENGIKTIRAFAN Badan Kesihatan Dunia dan diIKTIRAF oleh PAKAR TULAN DUNIA. Iaitu US, CANADA, dan QUEBEC.
  • DIREKA cipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci. memang direka khas mengikut bentuk badan ya, bukan main hentam je..
  • Sekali pakai je dalam masa 5 minit terus nampak perubahanya. tak caya, jom cuba.
  • ada LIFE WARRENTY lagi, kalau ada cangkuk tercabut ke, Fabrik koyak, keluli memory patah ke, boleh je hantar pada agent yang bertauliah untuk dihantar repair. Jaminan ini adalah PERCUMA!!
Sebenarnya banyak lagi nak tulis ni, tapi kalau nak senaraikan kat sini, memang berderat la panjang nya kan..

Produk yang ada cop Super Brand ni sudah semestinya terbaik dipasaran, jika handphone ke, laptop ke pasti kita pun nak beli brand yang terbaik dan memuasakan kan? so sama la dengan badan kita yang nak pakai lama juga perlukan produk yang terbaik. kalau handphone sekali sweep credit card boleh je beli kan, tapi bab kesihatan dan kecantikan boleh banyak bertapi pulakan.. hehe Fikir la sendiri ya...

so apa tunggu lagi??
Fast Action Fast Result,
Terhegeh-hegeh action, terhegeh-hegeh result,

cepat uol pakai PB, 
cepat la badan uol cantik dan sihat..

whatsep me!!
019 3386797
ammyrra_atyka@yahoo.com
Ammyrra Halim

Sunday, 29 December 2013


Top blogger fatin liyana pun dah pakai premium beautiful

uuuuhhhuuu... Fatin Liyana dah pakai Premium Beautiful?? ppperrrrhhhh biar betullll??? bukan ke Fatin Liyana kurus? buat apa nak pakai Premium beautiful lagi kan?? mesti uol akan cakap macam tu.. hehe dah tau dah..

kebanyakan orang akan mengalami masalah bongkok macam ni kan??

You see!!!! woowww jauh beza kan posture badan Fatin Liyana dari membongkok kepada tegak posture badan nya..

 Jom kita sama-sama baca pengalama blogger terkenal memakai Premium Beautiful corset nombor satu di Malaysia.

Blog Fatin Liyana 

 

credit to fatin liyana asri <3

 

Ammyrra Halim

019 3386797 









Thursday, 28 November 2013


Top Leaders Circle is Expanding!

Top Leaders Circle is Expanding!


 Alhamdullillah WE ARE EXPANDING!!!

We are expanding throughout Malaysia and we WELCOME ALL of you to join US!!!

Contact me to get further information on how you can start your own SOHOBiz. Even duduk rumah dalam berkaftan or berkain batik pun boleh lagi generate 4-6 figure income. 

TLC is lead by Malaysia Sohonita Icon Salha Zain together with  her husband and we provide FREE FULL training and personal coaching. With TLC, every single steps to success is guided.


Be part of us NOW and lets achieve our dream TOGETHER!

Ammyrra Halim

019 338 6797

 
or u can contact my top agent:

           Zulaikha          

                           Pulau Pinang                         

   017-6802559

 

Norul Hajar   

Kuala Lumpur 

012-9655084

 

      Fakhrul       

                Muar/Kulai Jaya Johor                

019-3381797

 

 

 



Sunday, 3 November 2013


Ubat terbaik untuk Masalah Sakit Belakang dan Pinggang





Hai uol, ada sakit belakang ke??? Ooouuu kalau dah sekali sakit belakang bukan mudah nak baik balik pinggang dan belakang badan kita ni kan, banyak punca sakit-sakit belakang ni antara nya duduk terterlalu lama, dukung baby, angkat barang berat, kurang minum air, pernah ada sejarah jatuh lantai la, dan macam-macam lagi. 







Myra kan dulu-dulu memang kaki makan ubat asalkan sakit je, ada ubatnya, sampai pergi kemana-manapun nak kene bawa ubat dah macam bawa first aid je..heheh… kalau zaman sekolah dulu kalau ada kawan-kawan sakit, mesti minta ubat kat myra, sampai la masa kat asrama warden lantik myra sebagai AJK Kesihatan.. haha amik ko!! Dah macam doctor la haku ni..heheh tapi memang bes dapat bantu kawan-kawan yang sakit pening masa zaman sekolah dulu.




Dan sekarang walaupun myra tak dapat nak jadi DOKTOR, tapi dapat juga bantu orang, yang paling bes bila kita berkawan dengan mak2 yang ada ramai anak… selalu hadapi sakit belakang, kesian tengok sampai tak tahan sakit ambil la ubat tahan sakit. Memang la makan ubat dapat bantu reda kan sakit tu. Tapi tak kan la hari2 nak juga amik ubat tahan sakit kan.. sebab apa?? Buah pinggang akan stuck bila kita makan ubat terlalu banyak sebenarnya..









So masa tu dengan rela hati beri la my friend ni cuba la sarung waist nipper. Masa tu, tu je yang ada kat badan yang boleh bantu kawan untuk lega kan rasa sakit. Nampak may b macam lawak, lucut waist nipper yang myra pakai, dan beri dia pakai…




Woooowww… siapa sangka??? Waist nipper dapat bantu dia, punya lega sangat-sangat, dari muka murung dan bonyok menjadi ceria.. syukur sangat masa tu sebab dapat bantu orang lain, walaupun kita tak rasa sakit tu tapi tergambar betapa sakitnya bila muka berkerut, dan betapa happy nya dia sebab waist nipper tu dapat bantu dia..




Antara ciri2 terbaik yang ada pada WAIST NIPPER ialah :




1.      Mempunyai 7 batang keluli yang dapat MENYOKONG bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan




2.      Reka bentuk ergonomi yang unik dapat MENYELARASKAN LEMAK pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.




3.      Benang yang diimport dari Jepun membantu MEMBENTUK KONTUR badan yang menarik.




4.      Reka bentuknya yang FLEKSIBEL dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan  bentuk badan seseorang.




5.      3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat PENYELARASAN yang sesuai.




Cuba bayangkan dah la anak tu asik nak dukong je, tak mahu berenggang, tak ke badan semakin sakit, lagi krtikel bila anak pula cekedat or tembam comel kan ke lagi berat boleh menyebabkan masalah peranakan la pula. Ffuuhhh memang kesian kan, apa la salahnya kan jika kita hadiahkan diri kita waist nipper at list badan kita terjaga, panjang umur banda nak guna lama kan.. lagi-lagi bab peranakan lagi nak kene jaga supaya abang kekal sayang kita kan…









Myra just share je, tapi sememangnya ramainya je ada msalah begini tapi dengan kesabaran yang tinggi, hadap je masalah tu tanpa mencari jalan penyelesaian…abang2 yang sayang isteri hadiah kan la waist nipper tu pada isteri tercintakan… apalah salahnya kita menghargai isteri kita kan..


Nak tahu lebih lanjut mengenai waist nipper, jangan malu-malu pm/whasep myra.




  019 3386797


                         Ammyrra Halim