Herba Maharani

kebaikan dan kelebihan MAHARANI

Antara kebaikan dan kelebihan MAHARANI
- Melancarkan peredaran darah
 - selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- sembuhkan senggugut
- selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- menggalakkan kesuburan secara semulajadi
- kurangkan keletihan
- tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
- serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
- kecutkan rahim dengan cepat.
- pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga 
-meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
- "ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

pada yang dah ada premium beautiful amatlah digalakkan untuk amalkan pil maharani ni. kombinasi pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman...memang ummmpppphhh..!


CARA PENGAMBILAN
- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :
1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
Then, berhenti sementara hinggan lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang ni ye ;)

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air


Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)
diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.



                                                             Harga herba maharani
                                                       RM 98.00 sekotak



                                                              ammyrra halim
                               019-338 6797

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan - Pil Maharani (Testimoni)


Cara Pengambilan:

Dua kali sehari, 1 biji setiap kali diambil dengan air suam.


Keberkesanan :

  • Menambah tenaga dan darah, menyelaraskan kitaran haid dan mengawal keputihan

  • Melegekan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid

  • menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita

  • menguatkan tenaga dan stamina

myra share kan sedikit testimoni wanita-wanita yang sudah menjadi pengguna tegar Maharani, Confirm puas hati..









Jika anda nak myra Pos kan Pil maharani ni pun boleh, atau jika anda berada di sekitar Johor, kulai, JB, skudai boleh je myra COD untuk u alls..


Jika nak tanya mengenai pil ni boleh whatsap myra ya

019- 338 6797