Pencuci Kolestrol :Celgynic Gold

Assalammualaikum dan salam sejahtera my love. apa kabar u all semua? myra doakan semoga kalian semua sihat dan sentiasa berbahagia di samping insan tersayang.

Pernah tak kita terfikir kita ni sayang sangat tekak kita hingga apa sahaja masakan berlemak dan masakan berminyak kita suka sangat makan. malah hampir setiap hari kita akan mengambil nya. adakala, makanan yang berperisa masin juga menjadi kegemaran kita.

Dulu kala, myra pernah juga mengalami masalah kolestrol dalam badan. 
dan jika myra tak jaga makan kolestrol akan naik. tujuan utama myra makan celgynic ni untuk kawal kolestrol dalam badan. tapi sebenarnya ia mempunya banyak lagi kelebihan.

Apa itu Celgynic Gold?

Celgynic Gold adalah Gabungan unik lesitin dan herba yang berharga

Kandungan Celgynic Gold :

1. Lesitin (ekstrak kuning telur) 


-Lesitin ni pada awalnya diasingkan daripada kuning telur pada tahun 1846 oleh Theodore Gobley (ahli Kimia Perancis)

- Lesitin ni adalah satu komponen sel penting yang terdapat dalam setiap sel badan 

-Lesitin kaya dengan nutrient penting seperti choline yang penting untuk fungsi mental dan perkembangan otak.

Berikut adalah beberapa dakwaan kesihatan yang mengatakan bahawa lesitin mempunyai kelebihan seperti :

  • Meningkatkan kesihatan kardiovaskular
  • Menguatkan hati dan sel fungsi 
  • Pengankutan dan metabolisme lemak
  • Rawatan yang lebih baik untuk batu karang
  • Meningkatkan daya ingat, kebolahan pembelajaran dan masa tindak balas
  • Pertumbuhan rambut yang sihat dan kulit
  • Meningkatkan komunikasi sel
  • Prestasi fizikal dan daya tahan otot yang lebih baik
  • Pelepasan arthritis
2. Lingzhi


-You all tahu tak apa itu Lingzhi?
Lingzhi ni sebenarnya cendawan dan banyak digunakan dalam perubatan tradisional cina.

-Lingzhi dalam Celygnic Gold mengandungi sebatian aktif yang dikenali sebagai polisakarida.

-Ini dapat meningkatkan fungsi imunisasi badan dengan merangsang sel-sel putih (leukosit)

-Penyelidik telah menunjukkan bahawa beta-gluca dan gula kompleks yang terdapat dalam Lingzhi boleh mencegah pertumbuhan dan penyebaran sel-sel kanser.

-Lingzhi dalam Celgynic Gold mempunyai spectrum yang luas terhadap aktiviti antibikteria dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus dalam sel badan manusia.

3. Corsyceps



-Cordiceps ni adalah ulat beluncas yang bila ulat beluncas ni mati. ulat ini akan bertukar menjadi satu fungus yang membawa banyak kebaikan pada kesihatan manusia.

-Uniknya corsiceps ni hanya boleh didapati di kawasan gunung dan bersalji Dan corsyceps ni hanya boleh di tuai pada musim panas jer tau. Wahh hebat nya kelebihan cordyceps ni?

-Secara tradisionalnya, cordycets telah dianggap sebagai ejen utama bagi memulihkan tenaga, menggalakkan panjang umur dan meningkatkan tahap kualiti hidup.

KEBAIKAN CORDYCEPS dalam Celgynic Gold
-Meningkatkan tenaga
-Mengurangkan keletihan
-Menguatkan sistem imun
-Meningkatkan stamina
-Memperbaiki sistem pernafasan

4. Goji Berry



-Goji Berry mengandungi sumber vitamin C dan serat yang tinggi dan kalori yang rendah

-Selain itu, Goji Berry kaya di dalam Celgynic Gold dengan antioksida yang menyambung kepada kesihatan mata.

5. America Gingseng



- Ginsenosides (Saponin) yang terkandung dalam gingseng telah memberikannya ciri-ciri perubatan.

KEBAIKAN AMERIKA GINSENG dalam Celgunic Gold :

-Meningkatkan sistem imunisasi badan.

-Meningkatkan prestasi dan kesihatan mental. Elok untuk mereka yang mengalami masalah muda lupa.

- Menghalang pertumbuhan tumor.

6. Duzhong



- Duzhong berasal daripada kulit kering dan Eucommia atau pokok getah

-Duzhong dalam Celgynic Gold menguatkan tulang dan otot

- Selain itu, Duzhong dalam Celgynic Gold mengurangkan tekanan darah

8 SEBAB KENAPA ANDA PERLU AMALKAN CELGYNIC GOLD DALAM SUPPLEMENT HARIAN ANDA :


1. Menyembuh dan Memperbaiki Membran sel

  • Lesitin - Komponen utama dari membran sel
  • Membantu menyembuh dan memperbaiki membran sel
  • Mencegah pengerasan membran sel
  • sel sihat = badan yang lebih sihat
2. Menggalakkan kesihatan jantung dan salur darah

  • Membantu mengurangkan LDL dan trigliserida dan meningkatkan HDL
  • Menghambat pembentukan plak pada dinding arteri -Mencegah aterosklerosis dan penyakit jantung
3. Menguatkan daya ingatan dan kebolehan pembelajaran
  • Sumber choline yang sangat baik - penting untuk pelbagai fungsi otak
  • menjana semula dan menghidupkan sel otak
  • Meningkatkan daya tumpuan dan kebolehan pembelajaran
  • Menguatkan daya ingatan
4. Menggalakkan kulit dan rambut yang sihat
  • Melembut dan melembabkan kulit 
  • menggalakkan pertumbuhan kulit dan rambut yang sihat
5. Ejen pengumulsi yang semula jadi
  • Bertindak sebagai pemecah lemak supaya mencairkan "lemak keras"dan meningkatkan metabolisme lemak yang lebih efisien - siapa nak kurus cepat.sesuai sangatla..
6. Membantu dalam penyerapan vitamin A, D, E dan K

7. Meningkatkan sistem imun dan ketahanan fizikal
  • Kombinasi lesitin dengan herba traditional cina yang berharga - menguatkan stamina tubuh badan
8. Memelihara kesihatan hati dan mengurangkan risiko pembentukan batu karang

Cara pengambilan Celgynic Gold



1 botol Celgynic Gold mengandungi 120 biji softgel

  • 2 kali sehari selepas makan
  • Di ambil pada waktu pagi dan malam
  • setiap kali 4-6 softgel
myra dah mula amalkan celgynic gold ni dalam cerita hidup ku..
nati myra share testimoni nya ya..

Murah je Celgynic gold ni you all

RM 153
*Free Postage

you all jangan lupa tau whatsap myra. for you yang sudi menjadi pembaca blog myra. myra suka sangat untuk beri special price..

Ramai dah yang mencuba nya..

0193386797
Myra

Muahh!!