SHAKE ME Hai O

BeYoutiful



Assalammualaikum dan Salam sejahtera

Hai u all, baru-baru ni Sahajidah Hai O telah menganjurkan satu majlis yang diberi nama BeYouTiful. Event ini sangat dekat konsep nya yang berkaitan Kesihatan dan kecantikan.
Tujan event ini adalah untuk meraikan finalis SHAKE &SHAPE yang berlangsung sejak bulan September 2016.

Selain itu, event ini juga meraikan pemenang PB Lover iaitu Live Voting Contest. Finalis PB Lover juga berkampung dari pagi untuk berkempen dan merai undian dari tetamu yang hadir.

Di bawah adalah antara peserta yang layak ke peringkat akhir dengan testimoni yang sangat mengagumkan.. dalam masa 3 bulan dengan pengambilan Shake Me yang betul beserta senaman dan gaya hidup sihat hasil nya sungguh cepat dan sihat.

untuk mengetahui tentang produk klik "Shake Me"



















Sangat sangat kagum dengan kesungguhan kesemua Finalis shake & shape yang bukan sahaja telah berjaya menurunkan berat badan ideal dan juga ukuran badan yang cantik.. tetapi juga telah berjaya menghabiskan cabaran Shake & Shape selama lebih 3 bulan



Mereka ini semua telah terpilih sebagai Finalis Shake & Shake untuk Produk SHOM yang baru dilancarkan iaitu Shake Me!



Rohayu Bt Md Yasin dari Penang telah berjaya menjadi Juara dan secara langsung menjadi Duta untuk produk Shake Me



Selain menjadi Duta, Rohayu juga telah membawa pulang wang tunai RM 5000 daripada SHOM, tiket melancong ke ITALY bersama sama qualifier Insentif Pelancongan pada kali ini yang bakal dijadualkan terbang kesana pada Mac 2017 selama 1 minggu. Tak cukup dengan itu, beliau telah disurprisekan oleh pereka fesyen terkemuka Rizman Ruzaini yang menghadiahkan busana KHAS yang bernilai RM6000!



Rizman Ruzaini adalah diantara juri yang menilai FINALIS dari segala aspek dan turut sama berkampung selama beberapa hari di Sunway Spa & Resort untuk mengikuti cabaran terakhir semua FINALIS sebelum program BeYOUtiful berlangsung



Untung sangat kan?!! guna produk SHOM boleh sihat dan cantik dan menang hadiah pula..

Nasib lah kita ni berat masih Ideal if nottt..memang dah join sekali programe Shake & Shape ni tau.. 



Daripada 20 orang contestant, 3 orang sahaja yang terpilih sebagai pemenang dan membawa pulang hadiah 1 set Premium Bautiful Classic!! Alhamdulillah!! Tahniah Ain!!!.. Ain adalaha salah seorang adik beradik Top Leaders Circle. Ain baru sahaja memakai Premium Beautiful, kesan dari beberapa bulan Ain menjadi pengguna tegar Premium Beautiful corset telah merubah bentuk badan Ain dari seperti ibu beranak 4 hingga menjadi seperti anak dara. Perubahan ini menyebabkan Ain mendapat undian kedua tertinggi.



                                                                     Tahniah Ain!!!! 


                                                 Bersama Mentor tersayang , CDM Salleha Roslan

                                                        Ayahanda dan Bonda dalam Perniagaan

                          Bersama Husband Tercinta, dulu dia la pencuri impian, kini penyokong kuat




Nantikan design Hijab rekaan Rizman Ruzaini. Confirm meletop bila u all pakai...

Ammyrra Halim
0193386797



Harga Promosi : Shake Me Baik untuk Kesihatan


Assalammualikum sahabat sekalian, myra sebenarnya tak sabar nak share satu info baru dengan you all!!

Banyak tau info yang kita perlu ambil tahu tentang SHAKE ME antaranya..

5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan..

1. Penyerapan protein dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan 'feel satisfies'

2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat(sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif

3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak

4. Protein bertindak sebagai 'fuels (bahan api) untuk membakar lemak.

5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman atau aktiviti fizikal.



Konsep 3M dalam Shake Me

1. Mineral

2. Metabolism

3. Maintenance


3 Ramuan Utama:

1. Protein soya

2. Garam Buluh

3. L - Carnitine  "Ejen Pembakar Lemak"


Keistimewaan Produk

1. Rendah Kalori - 90 kCal / hidangan

2. Tinggi dalam Protein dan serat

3. Sumber Calcium dan Magnesium

4. Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine , vitamin dan mineral

5. Tiada gula tambahan

6. Tiada bahan pengawet

7. Tiada pewarna sintetik

8. Pilihan terbaik untuk:
   -Membekal Tenaga
   -Menjaga Kesihatan
   -Tumbesaran Sihat
   -Pelangsingan badan

9. Sesuai untuk seisi keluarga

Shake Me minuman Protein yang Unik

Membekalkan Mikronutrien sepanjang program pengawalan berat badan

1. Bekalan mineral adalah penting untuk keseimbangan dan kesihatan badan untuk jangka masa panjang

2. Garam Buluh kaya dengan > 70 jenis mineral

3. Sumber Calcium dan Magnesium

4. Tinggi dengan antioxidan

5. Membantu dalam proses pembakaran lemak badan penghasilan tenaga yang berpanjangan.

Membuang toksin yang tidak diperlukan badan dan meningkatkan metabolism sel badan

1. Komponen garam buluh membantu mengeluarkan toksin seperti perisa makanan, bahan kimia, racun ubatan dan sebagainya

2. Mengembalikan fungsi asal pencernaan

3. L-Carnitine (fat burner) meningkatkan kadar metabolism.

4. L-Carnitine bertindak sebagai pengankut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel-sel badan  (mitochondria) untuk dipecahkan dan diuraikan menjadi tenaga.

Mengimbangi hormon badan, mengawal tekanan dan membantu pembentukan potongan badan yang diidami.

1. Nisbah Karbohidrat dan protein yang seimbang membantu badan untuk menghasilkan hormon yang seimbang.

2. Dalam masa yang sama ia membantu dalam mengurangkan penyerapan gula di dalam badan sekaligus mengawal selera makan.

3. Merangsang pembinaan otot badan

4. Menstabilkan emosi dan tekanan.

How to Eat Healthy?

Ok, myra share kan sedikit jadual pemakanan yang disarankan sepanjang kita berdiet dengan Shake Me.

Sarapan Pagi

- Ambil 2 Paket Shake Me
- Minum 1 gelas air suam (-200ml) untuk merangsang aktiviti usus dan pencernaan
-Ambil 2 paket shake ME sebagai hidangan sarapan anda. Bancuh dengan shaker

Apa kebaikan nya?
-Mengeluarkan toksin
-Meningkatkan metabolism dan membakar lemak
-Membekalkan amino asid yang penting untuk pemulihan dan pembentukan otot badan.

Minum Pagi

Jika anda berasa lapar. hanya selepas 2jam pengambilan SHAKE ME.

Cadangan hidangan (Pilih 1 pilihan sahaja)
-Secawan kopi atau teh (sebaiknya min kaffe)
-2 keeping biskut tinggi bijirin dan serat
-Telur rebus
-Snek yang rendah calorie
-Buah buahan seperti epal, anggur dan sebagainya

*Elakkan minuman berkabornat, jus buahan yang dipaket atau diproses dan juga minuman bergula.

Hidangan makan Tengahari

Minum 1 gelas air suam sekurang kurangnya sebelum makan tengahari

Amalkan Palm / first methods (tapak dan gengaman tangan)

1. 1 genggaman tangan atau lebih
    -Untuk sejenis sayuran berasakan karbo seperti ubi kentang, sayuran hijau.

2. Kurang daripada 1 telapak tangan
   - Untuk protein seperti ikan, ayam tanpa kulit, daging dan kekacang

3.1/2 genggaman tangan ialah nasi (elakkan nasi lemask atau nasi goring) or jenis mee.

-Elakkan masakan bergoreng
-Jika anda makan makanan bergoreng atau berminyak, ambil celgynic Gold untuk membantu dalam
  pencernaan lemak berlebihan

Minum Petang
- Jika anda berasa lapar. Hanya selepas 2 jam makan tengah hari

-Cadangan hidangan (Pilih 1 Pilihan sahaja)
# Secawan kopi atau teh (sebaiknya Min Kaffe)
# 2 keping biskut tinggi bijirin dan serat
# Telur rebus
#Snek yang rendahh kalori
# Buah buahan seperti epal, anggur dan sebagainya.

Makan Malam : 2 Paket of SHAKE ME 

Pilihan 1
Ambil 2 paket of SHAKE ME untuk menggantikan makan malam anda

Pilihan 2
Jangan lebih dari pukul 8.30 PM!!
gunakan palm /fist method
(genggaman dan telapak tangan)
- 1 genggam sayur
-  1 telapak tangan ikan kukus dan ayam tidak berkualiti
-Dicadangkan untuk tidak mengambil nasi dan juga makanan berkanji

KEBAIKAN
-Merangsang dan memperceptkan pembakaran lemak
-Meningkatkan metabolisme dan membakar lemak
-Membekal amino asid yang penting untuk pemulihan dan pembentukan otot badan .

Tip-Tip untuk mengurangkan berat badan

-Minum segelas air kosong setiap 1 jam
-Air penting untuk membuang dan mengangkut keluar semua toksin sekaligus memastikan pembakaran lemak lebih berkesan.
-Mengurangkan pengambilan makanan karbohidrat / berkanji
-Mengamalkan kualiti tidur yang baik.



Banyak kan info dari SHAKE ME ni kan??
JIka anda ingin merasai perubahan badan yang lebih sihat, myra ingin nak berkongsi dengan anda semua. Promosi SHAKE ME dengan harga lebih Nilai..

Harga Semenanjung Malaysia
RM 118.00
Promo Price (RM110 + FREE POSTAGE)
Selagi stok masih ada.

Harga Sabah Sarawak
RM 122.00

dan ia mempunyai 20sachet

Jangan segan hubungi myra ya
019 3386797
Ammyrra Halim